Keuken muurschildering in Amsterdam

Alweer de derde muurschildering uit een serie muurschilderingen uitgevoerd op dezelfde locatie in Amsterdam. Allemaal in de stijl van Keith Haring; vrolijk, kleurrijk en tijdloos.
Eerder was te zien hoe ik een Keith Haring muurschildering op de gang plaatste, gevolgd door een badkamer muurschildering in Amsterdam. Beide uniek op hun eigen manier en vooral de badkamer was een mooi staaltje ondergrond techniek. Vandaag was de keuken muurschildering in Amsterdam aan de beurt, om het kleurrijke thema mooi door te trekken.

Het idee voor de keuken muurschildering in Amsterdam

Het idee van de keuken muurschildering was een eenvoudige; gewoon in dezelfde lijn aanhouden, als de rest van het huis. Maar Keith Haring kende wel behoorlijk veel manieren om zijn poppetjes weer te geven, soms met voorwerpen. Het gebeurd niet zelden dat je zijn afbeeldingen ziet met streepjes, wielen, of andere voorwerpen. En zo simpel als het beeld is; Het oogt altijd dynamisch op een bepaalde manier. De klant vond het om die reden wel leuk om een hamburger te pakken en die in te kleuren met verfkleuren uit de eerdere muurschilderingen. Die verf had ik eerder op maat gemixt en die stond er dus nog. Door het hergebruiken van deze kleuren, zorg je immers voor een naadloze aansluiting van stijl en kleurgebruik. Op deze manier is de stijl van Keith Haring overal in huis aanwezig! De bruintinten van deze muurschildering gaven trouwens wel een leuk effect met het interieur; letterlijk elke kleur kwam terug in de muurschildering! Het geel van de kaas op de hamburger, komt bijvoorbeeld ook weer terug in het vloerkleed bij de eettafel in de keuken. De bruintinten, in alle houten elementen en de zwarte lijnen lieten de schildering als het ware overlopen in de zwarte keukenkasten. De sfeer van de keuken muurschildering in Amsterdam is dan ook weer een mooie die echt gezien mag worden. Voor een algeheel plaatje van de sfeer, heb ik ook foto’s van de vorige 2 muurschilderingen toegevoegd.

Wil je ook een keuken muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een keuken muurschildering zoals dit voorbeeld, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: