Muurschildering laten maken

U heeft ideeën voor een muurschildering, maar vind zelf klussen teveel gedoe? Geen probleem! U kunt bij Swid’art ook uw muurschildering laten maken. Dit is al mogelijk vanaf €150,= (excl. reiskosten). Het geeft een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer. U kiest daarbij de afbeelding die u als muurschildering op de muur wilt laten maken. U bepaalt zelf de kleur, het formaat en de achtergrondkleur. Alles kan daarbij afgestemd worden op uw wensen en uw interieur. Ook kan ik vooraf bij u langskomen, om samen te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunt u gegarandeerd een muurschildering laten maken die uniek is en past bij wat u mooi vindt. Eén ding staat vast: U zult de muurschildering nergens een tweede keer aantreffen. Een muurschildering laten maken door Swid’art, staat garant voor een muurschildering van topklasse. Interesse? Neem via onderstaand formulier contact op, ik help u graag!

Muurschildering laten maken, hoe gaat dat in zijn werk?

 

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van schilderen van tekeningen als hobby ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook abstracte schilderijen, geboorteborden en ook kunt u door mij muurschilderingen laten maken voor buiten. Een muurschildering laten maken duurt gemiddeld 1 dag. Dit is afhankelijk van de afmeting en details van de schildering. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

 • Ik kom persoonlijk langs om de muurschildering te bespreken en op maat passend te maken voor uw inrichting.
 • Ik ben relatief snel klaar, vaak binnen een dag al.
 • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
 • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
 • De verf is geurloos, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde avond nog op de kamer geslapen kan worden.
 • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief de materiaalkosten.
 • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
 • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of u nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte op wilt sieren; bij Swid’art bent u aan het juiste adres!

Swid’art streeft naar duurzame kwaliteit. Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad gestucte muren, glad beton, of een gladde bakstenen muur. Hoe gladder en schoner de muur, des te beter het resultaat.
Daarom is het dus belangrijk dat de muur in kwestie (redelijk) schoon en droog is.

MOGELIJKHEDEN MUURSCHILDERING LATEN MAKEN

In principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen. Het is belangrijk dat u het idee helder op papier hebt, van wat u op de muur geschilderd wilt hebben. Dat kan van alles zijn, zoals een afbeelding van bomen, van sterren, uw hobby, maar ook een leuke muurtekst. Voor de baby- of kinderkamer zijn afbeeldingen is een speelse en sprookjesachtige uitstraling erg leuk. Wanneer u zelf een geschikt idee heeft, kan ik een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Zo komt u achteraf in elk geval niet voor verrassingen te staan. Een kleine muurschildering laten maken is al mogelijk vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Hieronder volgen een paar voorbeelden van recent werk;

Wat zijn de kosten om een muurschildering te laten maken

Een muurschildering laten maken is al mogelijk vanaf €150! (Excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten).
Belangrijke vragen die kostenbepalend kunnen zijn, zijn o.a.

 • Wat is de grootte van de muurschildering die gedaan moet worden?
 • Bevat het ontwerp één kleur, of moeten het meer kleuren worden?
 • Bevind de muur zich binnen, of buitenshuis?
 • Heeft de muur een kwestie een gladde of een korrelige structuur?
 • Hoe complex is het concept?
 • Wat is de reistijd (0,19ct per km)

INTERESSE IN EEN MUURSCHILDERING LATEN MAKEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, om een unieke muurschildering te laten maken in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?
Neem dan via onderstaand contactformulier contact op. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 30580814.

 

Uw naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Deze pagina delen op: