Muurschildering Amsterdam in Keith Haring thema.

Gisteren is er in een woning in Amsterdam een muurschildering in de stijl van Keith Haring opgeleverd. Het is de eerste van een serie, die in diezelfde stijl in de woning gemaakt gaan worden. De klant is enorme fan van het werk van Keith Haring en wilde zijn woning graag mooi aankleden in dezelfde, kleurrijke stijl. Keith Haring, bekend van zijn speelse poppetjes tekeningen is een geliefde stijl door velen. Het kenmerkende van zijn stijl is vooral de kleurrijke speelsheid, waarin hij vaak mooi af stak van de volwassen, strakke wereld. Dit deed hij vaak met onderliggende boodschappen. Dit kwam vaak tot uiting in een mooi, tijdloos geheel. Er zit weliswaar in deze muurschildering geen onderliggende boodschap, maar kleurrijk is hij zeker!

De uitvoering van deze muurschildering in Amsterdam

Als achtergrond heb ik gekozen voor een ietwat versleten, gele kleur. Dikke ,zwarte lijnen en groen, blauw en rood steken op een warme manier af. De vormen zijn redelijk dik op de muur aangebracht, waar het reliëf goed voelbaar is. Dit geeft een mooi, robuust uiterlijk. Daarnaast geeft het deze muurschildering in Amsterdam echt karakter, wat mooi afsteekt tegen de strakke inrichting van de woning. Hier was de klant het ook helemaal mee eens. Het resultaat? Een muurschildering die 100% naar wens is! Het is de eerste muurschildering van een reeks, die in dit pand uitgevoerd gaan worden. Het resultaat van dit werk mag dan ook gezien worden;

Meer over een ‘muurschildering Amsterdam’ weten?


Wanneer je zoekt op ‘muurschildering amsterdam’ is er bij Swid’art een breed scala aan onderwerpen mogelijk om uit te kiezen; Van disney, tot natuurlijk, klassiek of juist weer heel modern. Of wil je juist iets kunstzinnigs, geheel op maat gemaakt? Geen probleem!
Wanneer je besluit om door Swid’art een muurschildering in Amsterdam te laten maken, is haast alles wel mogelijk!
Je krijgt vooraf te zien wat je kunt verwachten en hebt alle ruimte, om op het laatste moment nog wijzigingen door te voeren. Dit geeft je als klant enorm veel vrijheid tijdens het maken van de muurschildering. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: