Muurschildering logo

Je bedrijfslogo of het logo van je vereniging op de muur? Heb je altijd al een logo muurschildering gewild? Dit is al mogelijk vanaf 150,= Swid’art is specialist op het gebied van muurschilderingen en gaat met ruime expertise voor jou aan de slag om er wat moois van te maken! Zoek je een mooie decoratie, of juist iets zakelijks qua uitstraling? Bij Swid’art is alles mogelijk! Jij zorgt voor een helder idee op papier en Swid’art maakt het! Daarbij wordt volledig rekening gehouden met je voorkeur qua kleur, formaat en stijl en wordt er tevens voor gezorgd dat de schildering ideaal aansluit bij het interieur.

De beste ideeën voor een goede muurschildering ontstaan spontaan! Om die reden kom ik vooraf graag even langs, om samen te kijken naar de mogelijkheden. Zo kun je een muurschildering logo laten maken die op alle fronten passend is. Één ding staat sowieso vast: Het is handwerk, dus uniek; je zult het nergens een tweede keer aantreffen! Een muurschildering logo door Swid’art, is een logo op de muur waar met de volste passie aan gewerkt is!

Muurschildering logo kapsalon Hoeven
Muurschildering logo kapsalon Milou haar en Visagie Hoeven
Kantoor muurschildering digidentity entree
Kantoor muurschildering digidentity entree

Een muurschildering logo via Swid’art, een paar sterke punten.

Schilderen is voor mij echt een diepgaande hobby. Door de jaren heen ben ik al vaak door anderen benaderd om dingen te maken. Dit waren tekeningen, schilderijen, maar ook muurschilderingen. Vooral het laatste is uitgegroeid tot een ware passie; Ik geniet ervan als ik voor mensen iets moois kan maken, waar ze dagelijks met plezier naar kunnen kijken! Kinderkamers, tienerkamers, woonruimtes, maar ook werkruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een mooi muurschildering logo in je werkruimte! Het is zowel binnen-als buitenshuis mogelijk. Een logo muurschildering laten maken duurt ongeveer 1 dag. Dit is afhankelijk van de afmeting, details en de ondergrond van de muurschildering. Tijdens dat je een muurschildering laat maken door Swid’art wordt er gelet op:

 • Persoonlijk contact; Ik kom persoonlijk langs om de muurschildering te bespreken en op maat te maken. Ook neem ik een beamer mee om een duidelijke presentatie te geven. Tijdens dat je een muurschildering gaat laten maken door Swid’art, worden alle mogelijkheden besproken.
 • Ik ben redelijk snel klaar, vaak binnen een dag al.
 • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
 • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
 • De verf is geurloos, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde avond nog op de kamer geslapen kan worden.
 • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief de materiaalkosten.
 • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
 • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of je nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte muurschildering wilt laten maken; bij Swid’art ben je aan het juiste adres!

Swid’art streeft naar de beste kwaliteit. Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad gestucte muren, glad beton, of een gladde bakstenen muur. Hoe gladder en schoner de muur, des te beter het resultaat.
Daarom is het dus belangrijk dat de muur in kwestie (redelijk) schoon en droog is.

DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN MUURSCHILDERING LOGO BIJ SWID’ART

De mogelijkheden zijn haast eindeloos; bijna alles is mogelijk om op de muur te schilderen! Zowel teksten, als sierelijke figuren. Strak, of juist grof en robuust. Het is wel van belang dat je het idee voor de muurschildering helder op papier hebt. De onderwerpen kunnen van alles zijn; zoals een afbeelding van bomen, van sterren, een hobby, maar ook een leuke muurtekst. Voor de baby- of kinderkamer zijn afbeeldingen is een speelse en sprookjesachtige uitstraling erg leuk. Wanneer je zelf een geschikt idee hebt, kan ik een vrijblijvende passende offerte opmaken. De totaalprijs is inclusief BTW, zo kom je achteraf in elk geval niet voor verrassingen te staan. Een kleine logo muurschildering is al mogelijk vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Slaapkamer muurschildering met tekst
Slaapkamer muurschildering met tekst

Je zocht op ‘muurschildering logo’.. Wat zijn de kosten?

Een muurschildering logo laten maken is al mogelijk vanaf €150! (Excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten).
Belangrijke vragen die kostenbepalend kunnen zijn, zijn o.a.

 • Wat is de grootte van het logo dat gedaan moet worden?
 • Bevat het logo één kleur, of moeten het meer kleuren worden?
 • Bevind de muur zich binnen, of buiten?
 • Heeft de betreffende muur een gladde of een korrelige structuur?
 • Hoe complex is het concept?
 • Wat is de reistijd?

WIL JE OOK EEN MUURSCHILDERING LOGO?

Wil je meer weten over de mogelijkheden, om een muurschildering logo te laten maken bij jou thuis of bij je bedrijf?
Neem dan via onderstaand contactformulier contact op. Tevens kun je mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 30580814.