Disney muurschildering

Een Disney muurschildering laten maken? Disney staat qua stijl niet alleen erg leuk op kinderkamers, maar kan in bepaalde kleuren ook erg stijlvol in een woonkamer zijn! Swid’art heeft al bij een aantal klanten een muurschildering in Disney thema gemaakt. Het is vaak kleurrijk en oogt vrij speels, maar het kan ook rustiger gemaakt worden. Compleet naar wens dus. Of het nu gaat om Tijgertje, Mickey mouse, Donald duck; alles is mogelijk! Een stijlvolle disney muurschildering zal niet snel gaan vervelen. Het doet de ruimte opleven en prikkelt tevens de verbeelding. Een muurschildering in Disney thema is dan ook erg aan te raden. Zo levendig als een muurschildering kan zijn, straalt het idee op deze manier toch rust uit en draagt het bij aan een prettige sfeer. Het resultaat van de prachtige muurschilderingen in dit thema, mag dan ook gezien worden:

Een Disney muurschildering laten maken door Swid’art

Een Disney muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een woonruimte, speelkamer of babykamer zijn. De prijs is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een Disney muurschildering laat je woonkamer spreken; het vult de ruimte op en geeft het extra levendigheid. Daarnaast past het thema perfect bij de complete inrichting van de kamer.

Wil je ook je woonkamer of werkruimte sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent naast disney namelijk nog meer diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering in disney thema kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt voor een mooie uitstraling in de woonkamer, of op de slaapkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: