Wat klanten zeggen

Enige tijd geleden heeft Yvo bij ons een prachtige muurschildering in de woonkamer gemaakt. Het gehele proces van samen komen tot een ontwerp, tot en met de uitvoer, verliep heel prettig en vlot. Het was erg leuk om Yvo aan het werk te zien, bevlogen als hij is. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

– Kiki

In het nieuwe appartementengebouw De Traverse aan de Molenstraat in Son is met de bewoners van de 5e verdieping gesproken over de aankleding van de gezamenlijke  entree . Na wat bijeenkomsten hebben we besloten om een muurschildering te laten maken en zijn we terecht gekomen bij SWIDART uit Tilburg. De muurschildering is een groot succes, en alle lof voor de kunstenaar zelf, Yvo heeft zijn creativiteit en zijn enthousiasme volledig weergegeven in zijn werk. Verschillende bewoners hebben Yvo al benaderd voor een muurschildering in hun woon of slaapkamer van hun appartement. Wij, bewoners van de 5e, willen Yvo daarom dan ook hartelijk bedanken voor het werk dat hij geleverd heeft, zeer professioneel.

Peter van Hirtum, ANWB Rijopleiding Eindhoven / Helmond Anwb rijopleiding referentie

Ik vind het creatieve proces wat Yvo doormaakt erg bijzonder. Mooi om te zien dat Yvo zonder al teveel voorkennis aansluit op mijn verwachting. Dank voor je mooie logo!

Sven Gerritsen, www.smeijl.nl

Het uiteindelijke resultaat is verrassend weergegeven in de vorm van Paardenbloemen. Basiskleuren zwart, grijs en wit geven het werk een moderne uitstraling. De fases waarin de muurschildering is opgebouwd geven het geheel diepte en karakter. Wij kunnen het werk van Yvo zeker aanraden!

Henk van de Zanden, Van Gogh kunstroute, Etten-Leur

Hij heeft het werk erg mooi en allemaal met zeer goede, mooie lijnen getekend. Dit vind ik erg knap, aangezien het papier een behoorlijke structuur heeft. Tevens met de lijst heeft hij goed advies gegeven en eerlijk zijn mening. Al met al, vind ik het een heel mooi geheel en kunstwerk geworden. Nog bedankt voor je moeite.

Jacob Alexander Baerken, www.leviathanglas.nl

Recensies van Google

Denkt mee ter plekke past indien nodig aan de veranderde wens. Neemt de tijd maar doet het vooral met plezier wat je terug ziet in het werk

Kristy Foppele Avatar Kristy Foppele
9 maart, 2020

Heel erg blij met de op maat gemaakte muurschildering voor de babykamer. Yvo werkt prettig, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Hij heeft zijn schets/voorbeeld laten zien en wij... Meer lezen

Charlotte Bos Avatar Charlotte Bos
13 februari, 2023

Supercoole muuschildering in de keuken dankzij Yvo. Aanrader!

michel tio Avatar michel tio
5 november, 2018