Wat klanten zeggen

Enige tijd geleden heeft Yvo bij ons een prachtige muurschildering in de woonkamer gemaakt. Het gehele proces van samen komen tot een ontwerp, tot en met de uitvoer, verliep heel prettig en vlot. Het was erg leuk om Yvo aan het werk te zien, bevlogen als hij is. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

– Kiki

In het nieuwe appartementengebouw De Traverse aan de Molenstraat in Son is met de bewoners van de 5e verdieping gesproken over de aankleding van de gezamenlijke  entree . Na wat bijeenkomsten hebben we besloten om een muurschildering te laten maken en zijn we terecht gekomen bij SWIDART uit Tilburg. De muurschildering is een groot succes, en alle lof voor de kunstenaar zelf, Yvo heeft zijn creativiteit en zijn enthousiasme volledig weergegeven in zijn werk. Verschillende bewoners hebben Yvo al benaderd voor een muurschildering in hun woon of slaapkamer van hun appartement. Wij, bewoners van de 5e, willen Yvo daarom dan ook hartelijk bedanken voor het werk dat hij geleverd heeft, zeer professioneel.

Peter van Hirtum, ANWB Rijopleiding Eindhoven / Helmond Anwb rijopleiding referentie

Ik vind het creatieve proces wat Yvo doormaakt erg bijzonder. Mooi om te zien dat Yvo zonder al teveel voorkennis aansluit op mijn verwachting. Dank voor je mooie logo!

Sven Gerritsen, www.smeijl.nl

Het uiteindelijke resultaat is verrassend weergegeven in de vorm van Paardenbloemen. Basiskleuren zwart, grijs en wit geven het werk een moderne uitstraling. De fases waarin de muurschildering is opgebouwd geven het geheel diepte en karakter. Wij kunnen het werk van Yvo zeker aanraden!

Henk van de Zanden, Van Gogh kunstroute, Etten-Leur

Hij heeft het werk erg mooi en allemaal met zeer goede, mooie lijnen getekend. Dit vind ik erg knap, aangezien het papier een behoorlijke structuur heeft. Tevens met de lijst heeft hij goed advies gegeven en eerlijk zijn mening. Al met al, vind ik het een heel mooi geheel en kunstwerk geworden. Nog bedankt voor je moeite.

Jacob Alexander Baerken, www.leviathanglas.nl

Recensies van Google

Yvo heeft vandaag bij ons een muurschildering geplaatst. Het resultaat is boven verwachting mooi geworden! Het was geen makkelijke opdracht denk ik, maar je hebt een geweldig mooie prestatie geleverd... Meer lezen

Lia Van Dongen Avatar Lia Van Dongen
8 december, 2021

Super mooie muurschildering gemaakt bij ons. Wij zijn er erg blij mee. TOP service! Bedankt Ivo

Polly Tang Avatar Polly Tang
8 december, 2020

Proffesioneel en super vriendelijk. Erg leuk met kinderen. Een mooie schildering gemaakt met spuitbussen, onder goede begeleiding zelf gemaakt.

media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3media thumbnail 4media thumbnail 5media thumbnail 6media thumbnail 7
Mady Damen Avatar Mady Damen
10 augustus, 2023