Muurschildering boom

een muurschildering van een boom is tijdloos, rustgevend en natuurlijk qua uitstraling én op veel vlakken te gebruiken! Wanneer je zoekt op muurschildering boom, krijg je veel hits op Google. Zowel zakelijk als privé getint. Een boom oogt natuurlijk en kan vele verwevingen hebben. Tevens ook erg geschikt als kinderkamer. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden met de bekende disney figuren. Hieronder bevind zich een gallerij met muurschilderingen die door Swid’art opgeleverd zijn met een boom als centraal thema. Zoals je kunt zien is er op ‘muurschildering boom’ dus veel mogelijk. De muurschilderingen zijn veelal tijdloos en natuurlijk qua uitstraling. Een stijlvolle slaapkamer wordt vaak vergezeld door een muurschildering van een boom. Het doet de ruimte opleven en zorgt voor een mooie uitstraling in elke slaapkamer. Een muurschildering boom is dan ook erg aan te raden. Het breekt de muur een beetje op en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Hierdoor ontstaat een mooie boom muurschildering die de ruimte volledig in balans brengt. Zo levendig als de boom muurschildering kan zijn, straalt het op die manier toch rust uit. Op die manier draagt het bij aan een prettige kamersfeer.

Een muurschildering boom laten maken door Swid’art

Een muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige boom muurschildering zijn in een werkruimte, horeca of leefomgeving zijn. De prijs is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering boom laat je ruimte spreken; het vult de ruimte op en geeft het extra levendigheid. Het boom thema past perfect bij de complete inrichting van bijna elke kamer. Het resultaat van het prachtige werk mag gezien worden:

Wil je ook je woonkamer of werkruimte sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering boom kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt voor een mooie uitstraling in het de woonkamer, of op de slaapkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: