Muurschilderingen

Lees hier alle info over het zetten van muurschilderingen door Swid’art. Het Zetten van muurschilderingen is al mogelijk vanaf 150,=. Bekijk deze pagina voor de mogelijkheden en wie weet is Swid’art binnenkort bij jou thuis aanwezig om wat moois te maken! Muurschilderingen geven een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld de woon kamer of de kinderkamer. Alles wat je geschilderd wilt hebben, kun je zelf bepalen. Kleur, formaat, afbeelding en stijl worden afgestemd aan je wensen en interieur. Graag kom ik bij je langs om samen met u het concept, de mogelijkheden en de prijs te bepalen, tevens kan ik dan laten zien hoe de muurschildering er na uitvoering ongeveer eruit komt te zien. Als alles akkoord is, spreken we een datum af waarop het gedaan kan worden.

Per wanneer kun je de muurschilderingen komen doen?

Aangezien ik fulltime werk en dit ernaast doe als ‘hobby’, ben ik over het algemeen doordeweeks in de avonden beschikbaar en meestal ook in de weekenden. Dit wel met uitzondering van vakanties. Ik geef dit zo veel mogelijk aan op de website en via de facebook pagina van Swid’art.

Hoe lang duurt het om een muurschilderingen te maken?

Hoeveel tijd dit in beslag neemt, is afhankelijk van de grootte en de ondergrond. Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad gestucte muren, of glad beton. Hoe gladder en schoner de muur, des te beter het resultaat. Onder de ideale omstandigheden zal ik minimaal één dagdeel voor een kleine muurschildering tot maximaal enkele dagen voor een beeldvullende grote muurschildering bezig zijn. Houdt u er rekening mee dat er verwarming en stromend water aanwezig moeten zijn op de locatie. Ook is het belangrijk dat de muur in kwestie (redelijk) schoon en droog is.

Een muurschilderingen laten maken is al mogelijk vanaf €150! (Excl. reis en eventuele parkeerkosten).

Belangrijke vragen die kostenbepalend kunnen zijn, zijn o.a.

 • Wat is de grootte van de muurschildering die gedaan moet worden?
 • Bevat het ontwerp één kleur, of moeten het meer kleuren worden?
 • Bevind de muur zich binnen, of buitenshuis?
 • Heeft de muur een kwestie een gladde of een korrelige structuur?
 • Hoe complex is het ontwerp?
 • Wat is de reistijd? (eventuele parkeerkosten worden hier ook bij verrekend).

Waarom kiezen voor Swid’art, bij het zetten van muurschilderingen?

 • Ik kom persoonlijk langs om het concept te bespreken en op maat passend te maken voor uw inrichting.
 • Ik ben relatief snel klaar, vaak binnen een dag al.
 • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
 • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
 • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief alles en de materiaalkosten.
 • Ik heb al ruim 9 jaar ervaring in het creëren van muurschilderingen en ben van alle markten thuis; Of je nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte meer sfeer wilt geven; bij Swid’art ben je aan het juiste adres!

Wilt u meer weten? Vul dan vrijblijvend het onderstaande contactformulier in, of bel naar 06-30580814