Muurschildering Amsterdam

Kom je uit de regio van Amsterdam en wil je een muurschildering laten maken? Swid’art is het juiste adres! Al vanaf €150,= kun je voor een ‘muurschildering amsterdam’ hier terecht! Swid’art maakt sinds 2013 muurschilderingen met de grootste passie. Ben je op op zoek naar een disney muurschildering voor de kinderkamer- of babykamer? Heb je altijd al een tijdloze decoratie in de slaapkamer of woonkamer willen hebben? Of wil je juiste je werkomgeving opleuken mer een mooie muurschildering? Bij Swid’art Muurschilderingen is bijna alles mogelijk. Er wordt geluisterd naar je wensen qua stijl, formaat en kleur. Ook wordt er rekening gehouden met de rest van het interieur. Mocht een muurschildering niet uitkomen, dan zijn portretten en schilderijen misschien een leuk idee!

Een ‘muurschildering Amsterdam’ gemaakt door Swid’art?

Het toeristische Amsterdam is een mooie smeltkroes waar vele culturen samen komen. De grachtengordels, sfeervolle gebouwen en klassieke architectuur maken het tot een interessante stad om in te werken. Stijlvol, eigentijds, gedurfd; Een diverse markt, waarin ik graag werk met de puurste passie om er iets moois van te maken! Wat ooit bij mij begon met tekenen en schilderen als hobby, groeide algauw uit tot een passie het maken van muurschilderingen. Er is een breed scala aan decoratiestukken beschikbaar wat Swid’art kan leveren. Denk aan getekende portretten, muurschilderingen voor zowel binnen als buiten, maar ook schilderijen. Samen kunnen we je wensen in kaart brengen, om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen.

Wil je ook een muurschildering in Amsterdam laten maken?

Wil je een muurschildering in Amsterdam laten maken, dan is het wel aan te raden dat je vooraf al grofweg een idee op papier hebt staan. Dit maakt het voor mij makkelijker om op in te spelen en zo samen tot een mooi concept te komen. Als dit er nog niet is, is het ook geen probleem; Swid’art denkt graag met je mee. Met ruim 7 jaar ervaring op muurschilder gebied, ben je bij Swid’art aan het juiste adres voor een ‘muurschildering amsterdam’! Voor een tijdloze muurschildering is qua stijl (bijna) alles mogelijk, maar ik hou tijdens het maken wel rekening met een aantal zaken. Bijvoorbeeld met de grootte van de ruimte; bij een kleinere ruimte maak ik hem rustiger. Ook wordt gekeken naar de stijl, de grootte van de muurschildering zelf en natuurlijk de ondergrond. Een mooie vintage look spreekt op bakstenen bijvoorbeeld veel meer, dan op een gladde muur. Terwijl een strakke tekening juist weer veel beter tot zijn recht komt een gladde muur. Ik ga graag voor je aan de slag, om een mooi en tijdloos geheel op de muur te zetten! Op de voorbeelden hieronder kun je zien wat je ongeveer kunt verwachten;

Wat kun je bij een muurschildering Amsterdam van Swid’art verwachten?

  • Een informeel vrijblijvend gesprek (telefonisch, of persoonlijk), om je wensen helder in kaart te brengen.
  • Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.
  • Voordat de schildering gezet wordt, wordt het idee eerst geprojecteerd op de muur.
    Op die manier is het mogelijk om het ontwerp op locatie nog aan te kunnen passen indien nodig.
  • Een muurschildering in Amsterdam is meestal binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmetingen en details).
  • De verf die ik gebruik is meestal op waterbasis, droog binnen een dag en nagenoeg geurloos.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
  • Mijn prijzen worden altijd vooraf bepaald, zo sta je nooit voor verrassingen achteraf.

Wat kost het om een muurschildering te laten maken in Rotterdam?

Er is niet echt een vast kostenplaatje verbonden aan een muurschildering in Amsterdam; Het is geheel afhankelijk van stijl, grootte, muurondergrond en materiaalkeuze. Van informele werkruimtes en stijlvolle huiskamers, tot tijdloze slaapkamers; Met ruim 7 jaar ervaring heeft Swid’art al het mogelijke in huis, voor een tijdloze oplossing in je woon- of werkruimte!

Bij het opleveren van het eerste concept, wordt er een vrijblijvende prijsopgave opgesteld. Zo krijg je een helder beeld, van wat je voor je muurschildering in Amsterdam kunt verwachten. Dit alles zonder verrassingen achteraf. Muurschilderingen kunnen gemaakt worden vanaf € 150,-. De prijs kan nogmaals variëren, op basis van de grootte van de muurschildering, de ondergrond en stijl.

Meer informatie over een ‘muurschildering Amsterdam’?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering Amsterdam kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14