Een muurschildering maken door Swid’art

Je hebt net een nieuw huis, of bedrijfspand gekocht. Alles ziet er mooi uit, behalve de muren; die zijn leeg! Je twijfelt over een muurschildering, maar weet niet wat je bij een muurschildering zelf maken kunt verwachten? Geen probleem! Vind hier je inspiratie voor een muurschildering! Er zijn genoeg ideeën om zelf een muurschildering te maken. Maar, je kunt natuurlijk ook door Swid’art je muurschildering laten maken. Dit is al mogelijk vanaf €150,= (excl. reiskosten).

Een muurschildering maken geeft een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw woon of werkruimte. Aan de hand van je wensen wordt er een passend concept voor de muurschildering opgesteld. Tijdens dit proces begeleid ik je vanaf het lege begin, tot een volwaardige opgeleverde muurschildering. Afhankelijk van wat je zelf het liefste hebt, is het voor mij ook geen probleem om vooraf langs te komen en via een beamer op de muur mijn concept te presenteren. Op deze manier krijg je direct een goed beeld, over hoe het muurschildering op de muur komt te vallen.

Zo ontstaat er direct een helder beeld over een muurschildering maken.    Mede door de visuele traktatie vooraf zul je algauw merken hoe gepassioneerd Swid’art in het vak staat van een muurschildering laten maken; Ik zal er alles aan doen om de uitstraling van de betreffende ruimte écht te laten spreken met een muurschildering! Ook zal deze uniek zijn; je zal de muurschildering geen tweede keer aantreffen. Een muurschildering laten maken door Swid’art, is een muurschildering van topklasse, waar met de volste passie aan gewerkt wordt!

Je muurschildering maken door Yvo Swider; wat kun je verwachten?

Kunst, tekenen en schilderen is mijn diepste passie. Wat op school ooit begon met tekenen als hobby mondde later in mijn leven uit tot het maken van kunstwerken en vanaf daar werd het algauw een sneeuwbal effect, waar ik nog dagelijks van geniet! Niet alleen omdat een muurschildering maken je omgeving doet opleven, maar vooral ook de mensen waarvoor je het doet. Hier komen vaak erg mooie reacties uit! Het is dan ook een erg lonende passie, die qua emoties onbetaalbaar is. Naar aanleiding hiervan, word ik door regelmatig benaderd om een muurschildering te maken. Dit kan zowel binnen als op een buitenmuur zijn. Naast dit, is het ook mogelijk om abstracte schilderijen en houtskool portretten te laten maken. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

 • Een persoonlijk gesprek, waarbij we samen tot een goed concept komen. Ik maak daarop een ontwerp wat ik vervolgens via de mail verstuur, ofwel persoonlijk kom presenteren.
 • Vaak binnen één dag al klaar zijn.
 • Ik werk vanuit de volste passie om mensen te verwonderen en betrek daarom mijn klanten zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
 • Ik laat niets achter en werk clean; Dus geen schilder afval achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
 • De verf is geurloos, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde dag nog eventueel in de kamer gewerkt/geslapen kan worden.
 • Mijn prijzen zijn scherp geprijsd; Alles is altijd inclusief de materiaalkosten, dus geen verrassingen achteraf!
 • Goed om te weten voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
 • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels diverse technieken.
 • Voor het beste resultaat een goede ondergrond erg belangijk; Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad stucwerk, glad beton, of een gladde bakstenen muur. Hoe gladder en schoner de muur, des te beter het resultaat.
 • Swid’art werkt o.a. met de volgende verf;

 

Amsterdam acrylics
Ideaal voor een muurschildering maken: Reukloze acrylverf bij veel hobby- en schilderwinkels te koop.

 

Wat zijn de mogelijkheden bij een muurschildering maken?

In principe is bijna alles mogelijk om op de muur te schilderen. Een goed concept is het halve werk; ik maak daarom graag het idee bespreekbaar zodat er vooraf een helder idee ontstaat. Een muurschildering maken kan vele onderwerpen hebben; bijvoorbeeld een afbeelding van bomen en planten, een specifiek thema dat kinderen en/of jongeren aanspreekt, je eigen hobby, of een stijlvolle tekst. Voor jonge kinderen zijn abstracte vormen, speelse vormen en tekenfilm figuren erg in trek. Heb je zelf een geschikt idee, dan kan ik een vrijblijvende offerte van de muurschildering voor u maken. Zo komt u achteraf in elk geval niet voor verrassingen te staan. Hieronder volgen een paar voorbeelden van recent werk;

Wat de minimale kosten van een muurschildering maken

Een muurschildering maken is al mogelijk vanaf €150! (Excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten).
Belangrijke vragen die kostenbepalend kunnen zijn, zijn o.a.

 • Wat is de grootte van de muurschildering?
 • Bevat het ontwerp één kleur, of moeten het meer kleuren worden?
 • Bevind de muur zich binnen, of buitenshuis?
 • Heeft de muur een kwestie een gladde of een korrelige structuur?
 • Hoe complex is het concept?
 • Wat is de reistijd (0,19ct per km)

INTERESSE IN EEN MUURSCHILDERING BIJ U THUIS OF VOOR UW BEDRIJF?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, om een unieke muurschildering te laten maken in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?
Neem dan via onderstaand contactformulier contact op. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 30580814.