Muurschildering met bloemen

Een muurschildering met bloemen fleurt direct je ruimte op. Of het nu om klaprozen, magnolia of een sierlijke kersenbloesem gaat. Een bloemen muurschildering past altijd. Daarnaast is het ook nog eens tijdloos, je kunt het haast in elke gelegenheid wel wegzetten. Denk aan horeca, kantoorruimtes, maar ook woonruimtes en slaapkamers. Een eenvoudige muurschildering met bloemen is al mogelijk vanaf 150,=. Met ruim 7 jaar ervaring in het vak wordt iedere muurschildering met de volste passie gezet! Wil je een muurschildering in bloementhema, met wat natuurlijke elementen? Of ben je juist op zoek naar iets abstracts met bloemen? Op zowel muur als op doek kan het gemaakt worden. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met je wensen qua kleur, formaat en stijl en wordt er tevens voor gezorgd dat de schildering aansluit bij het interieur.

Een muurschildering met bloemen fleurt de ruimte op

Zoals eerder gezegd, passen bloemen naadloos in bijna elk ontwerp en stijl. Er zijn talloze kleurencombinaties te bedenken en of het nu om een strak zakelijk tintje gaat, of speels voor op een kinderkamer; Bloemen kunnen in principe altijd. Er zijn door de jaren heen diverse voorbeelden op te noemen, waar gebruik is gemaakt van bloemen in een muurschildering om de boel op te vrolijken.

Wil je ook een muurschildering met bloemen laten maken? Neem dan gerust eens contact met mij op, want wellicht zijn er nog meer leuke ideeën. Ik ben begonnen met tekenen en schetsen, wat naderhand is uitgegroeid naar het maken van muurschilderingen. Denk daarbij aan teksten, geboorteborden, muurschilderingen voor binnen- en buiten, maar ook abstracte schilderijen. Samen met jou, bekijk ik stap voor stap wat je wensen zijn en zo komen we tot de realisatie van een prachtige en unieke muurschildering, die je geheel op maat gemaakt is.

Mijn werkwijze

De werkwijze van Swid’art voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Een muurschildering met bloemen is vaak binnen een dag al klaar, schoon en zonder geuroverlast.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
  • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief alles en de materiaalkosten.
  • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of je nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte op wilt sieren; bij Swid’art ben je aan het juiste adres!

Meer weten over een muurschildering met bloemen?

Wil je ook een aparte muurschildering met bloemen door Swid’art laten maken voor bijvoorbeeld de kamer of de kinderkamer? Neem dan vrijblijvend via onderstaand formulier contact met mij op, of bel naar: 06 – 305 808 14.