Kinderkamer muurschildering

Een kindje op komst, of is de kamer van je kind toe aan iets nieuws? Wellicht is een kinderkamer muurschildering een leuk idee! Een muurschildering prikkelt de fantasie van je kind en vrolijkt de kamer helemaal op. Het geeft daarnaast ook net een persoonlijkere touch aan de ruimte en zorgt bovendien voor een unieke ‘eye-catcher’ bij binnenkomst.
De onderwerpen van een kinderkamer muurschildering kunnen enorm variëren; van Disney met natuurlijke elementen, een junglethema, een stoere jongenskamer, of een echte princessenkamer! Uiteraard is er nog veel meer mogelijk.

Wat kun je verwachten bij een kinderkamer muurschildering?

Bij het maken van een kinderkamer muurschildering, wordt vooraf het idee besproken. Het is namelijk belangrijk, dat je vooraf al grofweg een idee hebt wat je ongeveer wilt. Indien dit nog niet helemaal duidelijk is, help ik je graag vrijblijvend op weg. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten, om even samen te brainstormen en zo samen tot een tof idee te komen! Er wordt gekeken naar grootte, kleurstijl, onderwerp, muurondergrond (Bijvoorbeeld; is deze glad, of korrelig qua structuur?). Na dit gesprek maak ik vervolgens een concept op voor de muurschildering, met natuurlijk een passende prijs. Deze prijs is inclusief alles; reis- uren en materiaalkosten. Als alles naar wens is volgt de afspraak.

Tijdens de afspraak neem ik ook een beamer mee, zodat je in het echt het ontwerp op de muur voor je ziet. Dit geeft gelijk een goed beeld hoe de schildering komt te vallen in de ruimte. Een idee voor het concept vergeten door te geven? Geen probleem! Het is bij Swid’art ook mogelijk om ‘last minute’ wijzigingen alsnog door te voeren. Deze worden dan ter plekke uitgevoerd, zodat je 100% tevreden zult zijn met de muurschildering! 

Wil je ook een kinderkamer muurschildering?

De prijs voor kinderkamer muurschildering is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg.
Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Natuurlijk, of juist strak modern, of heb je eigen ideeën wat je helemaal te gek vind? Geen probleem,
er is altijd wel een manier om tot een unieke oplossing te komen. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling kinderkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14