Kinderkamer muurschildering

Véél origineler dan behang; een muurschildering voor de op de kinderkamer. Een kind op komst, of u wilt een muurschildering laten maken voor op de kinderkamer. Dan bent u bij Swid’art aan het juiste adres!

Ik ga graag samen met u aan de slag om mooie muurschilderingen te maken. Bent u op zoek naar een kinderkamer muurschildering of babykamer muurschildering? Een mooie sterrenhemel boven het bed als muurschildering op de kinderkamer? Bij Swid’art Muurschilderingen is alles mogelijk. Na ons vrijblijvende gesprek, ga ik Vervolgens aan de slag om een schitterende muurschildering op te leveren. Er wordt geluisterd naar uw wensen qua stijl, formaat en kleur. Ook wordt er rekening gehouden met de rest van uw interieur. Mocht een muurschildering qua muurstructuur niet uitkomen, dan zijn portretten en schilderijen misschien een idee.

Een kinderkamer muurschildering laten maken?

Wilt u een muurschildering laten maken voor op de baby- of kinderkamer? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Denk aan geboorteborden, muurschilderingen voor zowel binnen, als buiten, maar ook schilderijen. Gezamenlijk kunnen we uw wensen in kaart brengen om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen. Op de afbeeldingen kunt u zien wat u kunt verwachten.

Een kinderkamer muurschildering, hoe gaat dat in zijn werk?

Voor de start van een kinderkamer muurschildering, is het van belang dat alles helder op papier staat. Het proces wordt bevorderd als u vooraf al een paar duidelijke ideeën heeft, van hetgeen dat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens wordt er bekeken hoe groot de muurschildering moet worden. Ook wordt de kleurstelling en stijl besproken. Hierna kan ik aan de slag gaan met dat wat uiteindelijk een waardevolle toevoeging op uw kamer moet worden. In eerste instantie worden de omtreklijnen op de muur gezet om vervolgens de tekening van kleur te kunnen voorzien.

Wat kunt u van Swid’art verwachten?

  • Afspraak vooraf om uw wensen helder in kaart te brengen
  • Een muurschildering in Tilburg is meestal binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmetingen en details)
  • Schilderen met acrylverf; geurloos en sneldrogend
  • Af en toe wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Ik kom persoonlijk langs om het concept te bespreken en op maat passend te maken voor uw inrichting.
  • Ik ben relatief snel klaar, vaak binnen een dag al.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
  • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief btw en de materiaalkosten.

Wat kost het om een kinderkamer muurschildering te laten maken?

Er is geen limiet verbonden aan een kinderkamer muurschildering. Met behulp van de door u geselecteerde afbeeldingen of foto’s bekijken we samen hoe u wilt dat de muurtekening eruit komt te zien. Wilt u een grafitti, stoere tienerkamer, of juist een rustige slaapkamer? Niets is te gek ! Swid’art maakt uw muurschildering altijd naar wens.

Nadat de ideeën concreet zijn zal ik een vrijblijvende prijsopgave opstellen. Zo krijgt u een helder beeld, van wat u te wachten staat. Muurschilderingen kunnen gemaakt worden vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren in grootte van de muurschildering, de ondergrond en bepaalde details.

Laat nu ook een kinderkamer muurschildering maken

Woont u in Tilburg en heeft u een baby-, kinder- of woonkamer die ‘saaie’ muren bevat. Dan is het tijd voor een muurschildering van Swid’art. Wacht niet langer en neem via onderstaand formulier contact op. Indien u vragen heeft, kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 30580814.

[contact-form-7 id=”335″ title=”Contactformulier 1″]