Landkaart muurschildering in Dordrecht

Een landkaart is een mooie, abstracte tekening van de wereld die snel tot de verbeelding spreekt. Het zien van een landkaart roept acuut interactie op. In welke landen ben je bijvoorbeeld al eens op vakantie geweest? Gegarandeerd dat mensen gaan wijzen op de kaart op een speelse manier, waarbij bepaalde herinneringen worden opgehaald; Daar hadden we dat leuke restaurant, of daar zijn we verdwaald en kwamen we toen per ongeluk op die gave plek uit. De keuze voor een landkaart muurschildering in Dordrecht was dan ook snel gemaakt. Maar de uitvoering voor in de woonkamer? Dat kan lastig zijn. De ene uitvoering is de andere niet en je hebt er tal van stijlen in. Wil je bijvoorbeeld abstract, kleurrijk of juist lekker vintage, of een mix op diverse manieren.

Het idee voor de Landkaart muurschildering in Dordrecht

Een zoektocht op Pinterest leidde de klant uit Dordecht ertoe, om een speelse landkaart te maken met een beetje diepte. Een korte zoektocht via Google, bracht haar bij Swid’art. In eerste instantie wilde de klant juist felle gele kleuren, wat blauw en koper. Eenmaal aangekomen bij de klant op locatie, vielen de kleuren anders uit met het interieur en moest het toch weer anders. Er is toen ter plekke gekozen voor een andere stijl. Kleuren moesten wat overvloeien en het geheel moest een beetje ‘oud’ ogen, maar geen vintage! Diep bruinrood, oud grijsblauw, oud geel, en koper zorgen voor een mooie sfeer. Her en der wat subtiele kleur-overvloeïng, schaduwen en natuurlijk glanzend versleten koper, maakten van de landkaart muurschildering in Dordrecht een prachtige ‘eye-catcher’ die echt gezien mag worden; Links net na oplevering, toen het huis nog in aanbouw was. Rechts bijna klaar en ingericht.

Wil je ook een landkaart muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een landkaart muurschildering zoals dit voorbeeld, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: