Muurschildering Eindhoven

Woon / werk je in Eindhoven en wil een muurschildering laten maken? Lees dan snel verder. Swid’art is specialist op het gebied van muurschilderingen en gaat graag samen met jou aan de slag. Wil je een muurschildering in Eindhoven of omgeving om de kinderkamer of babykamer op te pimpen? Of ben je juist op zoek naar een schildering voor in uw slaapkamer of woonkamer? Bij Swid’art is alles mogelijk. Jij zorgt voor een helder concept, met simpelweg één of enkele afbeeldingen en Swid’art zorgt dat deze wordt gerealiseerd. De schildering zal geheel op maat en naar wens worden uitgevoerd qua kleur, formaat en stijl en er wordt tevens voor gezorgd dat de schildering aansluit bij uw interieur.

Kantoor muurschildering Eindhoven Eleshop
Kantoor muurschildering Eindhoven Eleshop
Muurschildering Son en Breugel
Muurschildering Son en Breugel
Vissen muurschildering babykamer Eindhoven
Vissen muurschildering babykamer Eindhoven
Muurschildering natuurthema in Son en Breugel
Muurschildering natuurthema in Son en Breugel

zebra schilderij

cheana schilderij

Muurschildering in Eindhoven door Swid’art

Eindhoven, stad in Brabant, kenmerkt zich door de Brabantse bourgondische gastvrijheid. Daar past uitstekend een gezellige muurschildering in Eindhoven bij. Wanneer je zoekt naar een unieke schildering voor op de babykamer, kinderkamer in huis, dan ben je bij Swid’art aan het juiste adres. Een muurschildering geeft de kamer in Eindhoven een unieke uitstraling, waar je elke dag plezier van zult hebben.

Wilt je een muurschildering in Eindhoven laten maken? Neem dan gerust eens contact met Swid’art op. Swid’art is ooit spontaan begonnen met  tekenen en schetsen, wat naderhand is uitgegroeid naar het maken van muurschilderingen. Denk daarbij aan teksten, geboorteborden, muurschilderingen voor binnen- en buiten, maar ook abstracte schilderijen. Swid’art betrekt zijn klanten stap voor stap tot een gezamenlijk eindpunt; de realisatie van een prachtige muurschildering die je nergens anders ziet.

Een muurschildering in Eindhoven naar eigen idee

Voordat Swid’art start met de realisatie van een muurschildering in Eindhoven, wordt er goe geluiseterd naar de wens van de klant. Daarbij is het praktisch als je al enkele ideeën hebt uitgekozen, van wat je op de muur geschilderd wilt wenst te hebben. Vervolgens bekijkt Swid’art samen met jou hoe groot de schildering dient te worden en welke kleuren deze mag bevatten. Daarna gaat hij aan de slag. Eerst worden de omtreklijnen op de muur gezet en vervolgens wordt er laag op laag naar voren gewerkt.

De werkwijze van Swid’art voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Een muurschildering in Eindhoven is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Ik kom persoonlijk langs om het concept te bespreken en op maat passend te maken voor uw inrichting.
  • Ik ben relatief snel klaar, vaak binnen een dag al.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
  • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief btw en de materiaalkosten.
  • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
  • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of je nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte op wilt sieren; bij Swid’art bent u aan het juiste adres!
  • Doordat er met acrylverf gewerkt wordt, is er amper sprake van geuroverlast.

Muurschildering in Eindhoven, altijd op maat!

Wanneer je een muurschildering in Eindhoven laat maken, dan zijn er geen grenzen. Aan de hand van de door jou geselecteerde afbeeldingen of foto’s bekijken we samen wat de wensen zijn. Je hebt daar volledig de vrije hand in; Of je nu een speelde kinderuitstraling wilt, of juist een schildering wenst van dieren, bomen, natuur of mensen; alles is mogelijk! Een muurschildering is altijd maatwerk. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan zijn portretten en schilderijen misschien een idee.

Swid’art maakt daarna een vrijblijvende prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent. Om je een richtprijs te geven; kleine muurschilderingen zijn mogelijk van vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Muurschildering Eindhoven laten maken!

Wil je een aparte muurschildering in Eindhoven door Swid’art laten maken voor bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?  Neem dan contact met op!

Indien je vragen hebt, kun je altijd onderstaand contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 305 808 14.