Muurschildering Eindhoven

Kantoor muurschildering Eleshop in Eindhoven
Kantoor muurschildering Eleshop in Eindhoven

Wilt u in Eindhoven een muurschildering laten maken? Lees dan snel verder. Swid’art is specialist op het gebied van muurschilderingen en gaat graag samen met u aan de slag. Wilt u een muurschildering in Eindhoven of omgeving om de kinderkamer of babykamer op te pimpen? Of bent u juist op zoek naar een schildering voor in uw slaapkamer of woonkamer? Bij Yvo is alles mogelijk. U zorgt voor een helder idee op papier, met simpelweg één of enkele afbeeldingen en Yvo zorgt dat deze wordt gerealiseerd. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met uw wensen qua kleur, formaat en stijl en wordt er tevens voor gezorgd dat de schildering aansluit bij uw interieur.

Muurschildering Son en Breugel
Muurschildering Son en Breugel

Muurschildering kinderkamer

zebra schilderij

cheana schilderij

Muurschildering in Eindhoven door Yvo Swider

Eindhoven, stad in Brabant, kenmerkt zich door de Brabantse bourgondische gastvrijheid. Daar past uitstekend een gezellige muurschildering in Eindhoven bij. Wanneer u op zoek bent naar een unieke schildering voor op de babykamer, kinderkamer in huis, dan bent u bij Swid’art aan het juiste adres. Een muurschildering geeft uw kamer in Eindhoven een unieke uitstraling waar u elke dag plezier van heeft.

Wilt u een muurschildering in Eindhoven laten maken? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben begonnen met  tekenen en schetsen, wat naderhand is uitgegroeid naar het maken van muurschilderingen. Denk daarbij aan teksten, geboorteborden, muurschilderingen voor binnen- en buiten, maar ook abstracte schilderijen. Samen met u bekijk ik stap voor stap wat uw wensen zijn en zo komen we tot de realisatie van een prachtige muurschildering die u nergens anders ziet.

Een muurschildering in Eindhoven naar eigen idee

Voordat Swid’art start met de realisatie van een muurschildering in Eindhoven, inventariseert hij precies wat uw wensen zijn. Daarbij is het praktisch als u al enkele ideeën heeft uitgekozen van hetgeen dat u op de muur geschilderd wilt hebben. Vervolgens bekijkt Yvo samen met u hoe groot de schildering dient te worden en welke kleuren deze mag bevatten. Daarna gaat hij aan de slag. Eerst worden de omtreklijnen op de muur gezet en vervolgens wordt er laag op laag naar voren gewerkt.

De werkwijze van Swid’art voor een muurschildering kenmerkt zich door:

  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Een muurschildering in Eindhoven is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Ik kom persoonlijk langs om het concept te bespreken en op maat passend te maken voor uw inrichting.
  • Ik ben relatief snel klaar, vaak binnen een dag al.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
  • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief btw en de materiaalkosten.
  • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
  • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of u nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte op wilt sieren; bij Swid’art bent u aan het juiste adres!
  • Doordat er met acrylverf gewerkt wordt, is er amper sprake van geuroverlast.

Muurschildering in Eindhoven, altijd op maat!

Wanneer u een muurschildering in Eindhoven laat maken, dan zijn er geen grenzen. Aan de hand van de door u geselecteerde afbeeldingen of foto’s bekijken we samen wat de wensen zijn. U heeft daar de vrije hand in. Of u nu een speelde kinderuitstraling wilt, of juist een schildering wilt van dieren, bomen, natuur of mensen; alles is mogelijk! Een muurschildering is altijd maatwerk. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan zijn portretten en schilderijen misschien een idee.

Swid’art maakt daarna een vrijblijvende prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Om u een richtprijs te geven; kleine muurschilderingen zijn mogelijk van vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details.

Muurschildering Eindhoven laten maken!

Wilt u een aparte muurschildering in Eindhoven door Yvo Swider laten maken voor bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?  Neem dan contact met me op!

Indien u vragen heeft, kunt u altijd onderstaand contactformulier invullen. Wilt u liever zelf contact opnemen? Bel dan naar: 06 – 305 808 14.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.