Een muurschildering als muurdecoratie

U wilt een mooie muurdecoratie, maar weet niet zo goed waar u kunt beginnen. Aan de ene kant wilt u het misschien zelf maken, misschien die ene foto ingelijst, of een muur schilderij op canvas… Wat dacht u van een muurschildering?! maar u vind zelf klussen algauw teveel gedoe? Geen probleem! U kunt bij Swid’art uw muurdecoratie laten maken. Dit is al mogelijk vanaf €150,= (excl. reiskosten). Een muurdecoratie is door mij handgemaakt en geeft een unieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw woon of werkruimte. Aan de hand van uw wensen wordt er een passend concept voor de muurdecoratie opgesteld. Alles kan daarbij afgestemd worden op uw wensen en uw interieur. De kleuren, of als u kiest voor een schilderij de eventuele omlijsting. Ook kan ik vooraf bij u langskomen, om samen te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunt u gegarandeerd een muurschildering laten maken die uniek is en past bij wat u mooi vindt. Eén ding staat vast: U zult de muurschildering nergens een tweede keer aantreffen. Een muurschildering laten maken door Swid’art, staat garant voor een muurschildering van topklasse. Interesse? Neem via onderstaand formulier contact op, ik help u graag!

Een muurdecoratie gemaakt door Swid’art, hoe gaat dat in zijn werk?

 

Schilderen is mijn hobby. Naar aanleiding van schilderen van tekeningen als hobby ben ik door anderen benaderd om schilderingen te maken. Dit is uitgegroeid tot het maken van muurschilderingen, maar ook abstracte schilderijen, geboorteborden en ook kunt u door mij muurschilderingen laten maken voor buiten. Een muurdecoratie, groot of klein maken duurt gemiddeld 1 dag. Dit is afhankelijk van de afmeting, ondergrond en details van de schildering. Ook moet meegenomen worden of het gaat om een portrettekening, een schilderij, of een muurschildering. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

 • Ik kom persoonlijk langs om de muurschildering te bespreken en op maat passend te maken voor uw inrichting.
 • Ik ben relatief snel klaar, vaak binnen een dag al.
 • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
 • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
 • De verf is geurloos, zodat er na het zetten van de muurschildering diezelfde avond nog op de kamer geslapen kan worden.
 • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief de materiaalkosten.
 • Interessant voor ondernemers; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.
 • Ik heb veel ervaring in het creëren van kunst en decoratie, middels schilder- en schetstechnieken. Of u nu een kinderkamer, tienerkamer, woonkamer, of werkruimte op wilt sieren; bij Swid’art bent u aan het juiste adres!

Swid’art streeft naar duurzame kwaliteit. Ik werk daarom uitsluitend op glasvezelbehang, glad gestucte muren, glad beton, of een gladde bakstenen muur. Hoe gladder en schoner de muur, des te beter het resultaat.
Daarom is het dus belangrijk dat de muur in kwestie (redelijk) schoon en droog is.

MOGELIJKHEDEN VOOR EEN MUURDECORATIE TE REALISEREN

In principe is bijna alles mogelijk om op de muur te maken. Het is belangrijk dat u het idee helder op papier hebt, van wat u op de muur geschilderd wilt hebben. Dat kan van alles zijn, zoals een afbeelding van bomen, van sterren, uw hobby, maar ook een leuke muurtekst. Voor de baby- of kinderkamer zijn afbeeldingen is een speelse en sprookjesachtige uitstraling erg leuk. Wilt u een stijlvol schilderij in een aparte stijl, of juist een mooi houtskool portret van een dierbare?  Wanneer u zelf een geschikt idee heeft, kan ik een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Zo komt u achteraf in elk geval niet voor verrassingen te staan. Een kleine muurdecoratie laten maken is al mogelijk vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en het aantal details.

Hieronder volgen een paar voorbeelden van recent werk;

Wat de minimale kosten van een muurschildering

Een muurschildering is al mogelijk vanaf €150! (Excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten).
Belangrijke vragen die kostenbepalend kunnen zijn, zijn o.a.

 • Wat is de grootte van de muurschildering die gedaan moet worden?
 • Bevat het ontwerp één kleur, of moeten het meer kleuren worden?
 • Bevind de muur zich binnen, of buitenshuis?
 • Heeft de muur een kwestie een gladde of een korrelige structuur?
 • Hoe complex is het concept?
 • Wat is de reistijd (0,19ct per km)

INTERESSE IN EEN MUURSCHILDERING BIJ U THUIS OF VOOR UW BEDRIJF?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, om een unieke muurschildering te laten maken in bijvoorbeeld uw kamer of de kinderkamer?
Neem dan via onderstaand contactformulier contact op. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 30580814.