Woonkamer muurschildering

Je kent het vast wel; je hebt zojuist je hele interieur voorzien van een nieuwe stijl, maar die ene wand in de woonkamer voelt ‘leeg’. Een woonkamer muurschildering kan een goed idee zijn; je kunt er letterlijk alle kanten mee uit. Daarnaast is een muurschildering in de woonkamer een spraakmakende blikvanger. Het valt direct op bij binnenkomst en doordat het handwerk is, is het gegarandeerd uniek! De muurschildering kan geheel op maat gemaakt worden in de meest uiteenlopende stijlen. Je kunt het zo gek niet bedenken; kleuren uit het interieur kunnen erin verwerkt worden, getekende bekende figuren, natuurlijke elementen, een junglethema, een eigentijds ontwerp! Uiteraard is er nog veel meer mogelijk.

Wat kun je verwachten bij een woonkamer muurschildering?

Het idee wordt vooraf op papier gezet bij het maken van een woonkamer muurschildering; het is namelijk belangrijk, dat je vooraf al grofweg een idee hebt wat je ongeveer wilt. Indien dit nog niet helemaal duidelijk is, help ik je graag vrijblijvend op weg. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten, om even samen te brainstormen en zo samen tot een gaaf concept te komen! Er wordt gekeken naar grootte, kleurstijl, onderwerp, muurondergrond (Bijvoorbeeld; is deze glad, of korrelig qua structuur?). Na dit gesprek maak ik vervolgens een concept op voor de muurschildering, met natuurlijk een passende prijs. Deze prijs is inclusief alles; reis- uren en materiaalkosten. Exclusief eventuele parkeerkosten. Als alles naar wens is volgt de afspraak.

Tijdens de afspraak neem ik ook een beamer mee, zodat je in het echt het ontwerp op de muur voor je ziet. Dit geeft gelijk een goed beeld hoe de schildering komt te vallen in de ruimte. Een idee voor het concept vergeten door te geven? Geen probleem! Het is bij Swid’art ook mogelijk om ‘last minute’ wijzigingen alsnog door te voeren. Deze worden dan ter plekke uitgevoerd, zodat je 100% tevreden zult zijn met de muurschildering in de woonkamer!

Wil je ook een woonkamer muurschildering?

De prijs voor woonkamer muurschildering is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Natuurlijk, of juist strak modern, of heb je eigen ideeën wat je helemaal te gek vind? Geen probleem, er is altijd wel een manier om tot een unieke oplossing te komen. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling kinderkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14