Muurschildering Breda

Komt u uit de buurt van Breda, Oosterhout, of Etten-Leur en wilt u een muurschildering laten maken? Dan bent u voor bijvoorbeeld voor een muurschildering in Breda bij Swid’art aan het juiste adres. Heeft u altijd al een opvallende muurtekening gewild op de saaie muur in uw kamer? Wellicht krijgt u binnenkort een kind en bent u op zoek naar een muurtekenaar die een mooie muurschildering kan maken voor uw kinderkamer. Bij Swid’art kan alles bepaald worden, van kleur en formaat tot een inspirerende afbeelding. Bepaal zelf hoe de muurschildering in Breda eruit mag komen te zien.

Muurschildering kinderkamer
Muurschildering kinderkamer
Muurschildering etten-leur op balkon
Muurschildering etten-leur op balkon
Muurschildering oosterhout bij Kaatje Jans
Muurschildering oosterhout bij Kaatje jans
Tijgertje muurschildering babykamer Breda
Tijgertje muurschildering babykamer Breda

Werkwijze voor een muurschildering Breda of omgeving

Oorspronkelijk tekende Yvo portretten en schilderde ik doeken op maat. Vanuit deze ervaring ben ik vaak benaderd door anderen om schilderingen te maken. Hierbij kunt u denken aan muurschilderijen voor op slaapkamers, woonkamers en werkruimtes, maar ook eigentijdse schilderijen. Voor een muurschildering in of dichtbij Breda worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

Swid’art kent jarenlange ervaring met het maken van muurschilderingen. Swid’art is werkzaam door heel Nederland en kan ook iets betekenen bij het maken van een muurschildering in Breda of omgeving. Bent u benieuwd naar wat er zoal voor muurschilderingen gemaakt zijn door Swid’art? Bekijk dan de muurschilderingen die in het verleden gemaakt zijn. Daarnaast kunt u ook terecht voor portretten en schilderijen. Ondanks de verschillende mogelijkheden blijft de werkwijze hetzelfde. Deze bestaat uit de volgende stappen

  • Er wordt een afspraak gemaakt om uw wensen bespreekbaar te maken.
  • Een muurschildering (in Breda) is gemiddeld binnen één dag klaar. Dit is afhankelijk van de afmeting en van enkele details.
  • Af en toe wordt er een projector gebruikt om tijd te kunnen besparen.
  • Er wordt geschilderd (en soms gespoten) met acrylverf. Dit is relatief geurloos en eveneens snel droog; diezelfde avond kan er al zonder geuroverlast op de kamer geslapen worden.

Wat zijn de kosten voor een muurschildering in Breda?

We gaan samen kijken naar de mogelijkheden. Vervolgens zal ik vrijblijvend een prijsopgave voor u maken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een muurschildering laten maken is al mogelijk vanaf € 150,- inclusief btw. Exclusief reistijd en eventuele parkeerkosten. De prijs is afhankelijk van de grootte van de schildering, de ondergrond (een gladde muur is sneller klaar) en de complexiteit van het ontwerp.

Interesse in een slaapkamer muurschildering?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een unieke muurschildering in de slaapkamer of de kinderkamer? Vraag dan nu een vrijblijvende prijsopgave aan. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd het onderstaand contactformulier invullen. Tevens kunt u mij ook direct bereiken op het telefoonnummer: 06 – 305 808 14.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Bericht (verplicht)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.