Muurschildering Tilburg

Woon je in de regio van Tilburg en wil je een muurschildering laten maken? Swid’art weet hier wel raad mee! Al vanaf 150,= kun je hier terecht! Ik ga graag aan de slag om mooie muurschilderingen te maken. Ben je op op zoek naar een muurschildering voor de kinderkamer of babykamer? Heb je altijd al een mooi beschilderde muur in uw slaapkamer of woonkamer willen hebben? Bij Swid’art Muurschilderingen is alles mogelijk. Na ons vrijblijvende gesprek, ga ik Vervolgens aan de slag om een schitterende muurschildering in Tilburg op te leveren. Er wordt geluisterd naar je wensen qua stijl, formaat en kleur. Ook wordt er rekening gehouden met de rest van het interieur. Mocht een muurschildering niet uitkomen, dan zijn portretten en schilderijen misschien een idee.

Muurschildering in Tilburg laten maken?

Wil je een muurschildering laten maken in de gezellige Brabantse stad Tilburg? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Nadat ik begonnen ben met tekenen en schilderen, groeide dit algauw uit tot het maken van muurschilderingen. Denk aan geboorteborden, muurschilderingen voor zowel binnen, als buiten, maar ook schilderijen. Samen kunnen we je wensen in kaart brengen om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen. Op de afbeeldingen kun je zien wat je kunt verwachten.

De weg naar een succesvolle muurschildering in Tilburg

Voor de start van een muurschildering in Tilburg, is het noodzakelijk dat alles helder op papier staat wat de klant voor ogen heeft. Het proces kan eventueel versneld worden, als je vooraf als je grofweg al aangeeft wat je wil en in welke stijl. Elke stijl als muurschildering is mogelijk. Vervolgens wordt er bekeken hoe groot de muurschildering moet worden. Hierna kan ik aan de slag gaan met dat wat uiteindelijk een waardevolle toevoeging op de muur moet worden. In eerste instantie worden de omtreklijnen op de muur gezet om vervolgens de tekening van kleur te kunnen voorzien.

Garagedeur muurschildering van een galgo hond
Een garagedeur muurschildering laten schilderen door Swid’art
Garagedeur muurschildering Tilburg
Garagedeur muurschildering laten maken
babykamer muurschildering tilburg
Babykamer muurschildering Tilburg
Kersenbloesem muurschildering kinderkamer Tilburg
Kersenbloesem muurschildering kinderkamer Tilburg

Wat kunt u bij eem muurschildering Tilburg van Swid’art verwachten?

  • Afspraak vooraf om je wensen helder in kaart te brengen
  • Een muurschildering in Tilburg is meestal binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmetingen en details)
  • Schilderen met acrylverf; geurloos en sneldrogend
  • Af en toe wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Ik kom persoonlijk langs om het concept te bespreken en op maat passend te maken voor uw inrichting.
  • Ik ben relatief snel klaar, vaak binnen een dag al.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
  • Mijn prijzen zijn altijd voordelig geprijsd; Alles is altijd inclusief btw en de materiaalkosten.

Wat kost het om een muurschildering te laten maken in Tilburg?

Er is geen limiet verbonden aan een muurschildering in Tilburg. Met behulp van de door u geselecteerde afbeeldingen of foto’s bekijken we samen hoe u wilt dat de muurtekening eruit komt te zien. Wil je een grafitti, stoere tienerkamer, of juist een rustige slaapkamer? Niets is te gek ! Swid’art maakt je muurschildering altijd naar wens.

Nadat de ideeën concreet zijn, zal ik een vrijblijvende prijsopgave opstellen voor een muurschildering tilburg. Zo krijg je een helder beeld, van wat je te wachten staat. Muurschilderingen kunnen gemaakt worden vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan variëren in grootte van de muurschildering, de ondergrond en bepaalde details.

Vul hieronder het formulier in als je meer info over ‘muurschildering in Tilburg’  wilt hebben.

Woon je in Tilburg en heeft u een baby-, kinder- of woonkamer die ‘saaie’ muren bevat. Dan is het tijd voor een muurschildering van Swid’art. Wacht niet langer en neem via onderstaand formulier contact op.
Meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in, of bel naar: 06 – 30580814.