Muurschildering Tilburg

Zodra je zoekt op een muurschildering in Tilburg, wordt je haast overdonderd van al het moois wat er op je af komt! Tilburg bruist van de creatieve straatartiesten en kent een fijne smeltkroes van cultuur, muziek en creativiteit. Op bijna elke hoek is wel iets kleurrijks te vinden. Een prachtig open boek, vol inspiratie! Je hoeft maar even door de stad te lopen om zo weer tot nieuwe ideeën te komen, voor bijvoorbeeld een muurschildering bij je thuis, of op het werk. Er zijn genoeg tips te vinden om dit zelf te doen, maar dit kan natuurlijk best een hoop gedoe geven… Swid’art biedt hierbij de perfecte uitkomst; Een sfeervolle muurschildering in Tilburg gemaakt naar wens!

Waarom zou je een muurschildering in Tilburg laten maken door Swid’art?

Tekenen en schilderen is al jarenlang een diepgewortelde hobby van mij. Vanuit daar startte ik Swid’art en ben ik gespecialiseerd in het zetten van muurschilderingen. Dit is tot op heden mijn grootste passie; Ik geniet er echt van als ik iemand iets moois kan geven! Of het nu een getekend portret is, een schilderij, of een muurschildering. Intussen zijn er al heel wat leuke muurschilderingen gepasseerd. Denk hierbij aan babykamers, kinderkamers, woonruimtes, maar ook grotere opdrachten zoals Tiwos in Tilburg.
Hieronder zie je enkele voorbeelden van muurschilderingen die in Tilburg uitgevoerd zijn;

Wat kun je verwachten bij het laten maken van een muurschildering?

Bij het maken van een muurschildering, wordt vooraf het idee besproken. Het is namelijk belangrijk, dat je vooraf al grofweg een idee hebt wat je ongeveer wilt. Indien dit nog niet helemaal duidelijk is, help ik je graag op weg. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten, om even samen te brainstormen en zo samen tot een mooi idee te komen! Er wordt gekeken naar grootte, kleurstijl, onderwerp, muurondergrond (Bijvoorbeeld; is deze glad, of korrelig qua structuur?). Na dit gesprek maak ik vervolgens een concept op voor de muurschildering, met natuurlijk een passende prijs. Deze prijs is inclusief alles; reis- uren en materiaalkosten. Als alles naar wens is volgt de afspraak.

Tijdens de afspraak neem ik ook een beamer mee, zodat je in het echt het ontwerp op de muur voor je ziet. Dit geeft gelijk een goede beeld hoe de schildering komt te vallen in de ruimte. Een idee voor het concept vergeten door te geven? Geen probleem! Het is bij Swid’art ook mogelijk om ‘last minute’ wijzigingen alsnog door te voeren.Deze worden dan ter plekke uitgevoerd, zodat je 100% tevreden zult zijn met de muurschildering! 

Ook een muurschildering in Tilburg laten maken?

De prijs voor een muurschildering in Tilburg is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg.
Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Natuurlijk, of juist strak modern, of heb je eigen ideeën wat je helemaal te gek vind? Geen probleem,
er is altijd wel een manier om tot een unieke oplossing te komen. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14