Muurschildering Tilburg

Woon je in de regio van Tilburg en wil je een muurschildering laten maken? Swid’art weet hier wel raad mee! Al vanaf €150,= kun je voor een ‘muurschildering tilburg’ hier terecht! Ik ga graag aan de slag om mooie muurschilderingen te maken. Ben je op op zoek naar een muurschildering voor de kinderkamer of babykamer? Heb je altijd al een mooi beschilderde muur in de slaapkamer of woonkamer willen hebben? Bij Swid’art Muurschilderingen is alles mogelijk. Na ons vrijblijvende gesprek, ga ik aan de slag om een schitterende muurschildering in Tilburg op te leveren. Er wordt geluisterd naar je wensen qua stijl, formaat en kleur. Ook wordt er rekening gehouden met de rest van het interieur. Mocht een muurschildering niet uitkomen, dan zijn portretten en schilderijen misschien een idee.

Muurschildering in Tilburg uit laten voeren door Swid’art?

Wil je een muurschildering laten maken in de gezellige Brabantse stad Tilburg? Ik werk vanuit de puurste passie om er iets moois van te maken. Wat ooit bij mij begon met tekenen en schilderen als hobby, groeide algauw uit tot een passie het maken van muurschilderingen. Intussen zijn er al heel wat klanten gepasseerd, waaronder ook Tiwos in Tilburg. Er is een breed scala aan decoratiestukken beschikbaar wat Swid’art kan leveren. Denk aan getekende portretten, muurschilderingen voor zowel binnen als buiten, maar ook schilderijen. Samen kunnen we je wensen in kaart brengen om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen.

Muurschildering in Tilburg laten maken?

Voor de start van een muurschildering in Tilburg, dan is het wel aan te raden dat je vooraf al grofweg een idee op papier hebt staan. Als dit er nog niet is, is het ook geen probleem; Swid’art denkt graag met je mee. Met ruim 7 jaar ervaring op muurschilder gebied, ben je bij Swid’art aan het juiste adres voor een creatieve oplossing! Dit maakt het voor mij makkelijker om op in te spelen en zo samen tot een mooi concept te komen. Voor een muurschildering is qua stijl bijna alles mogelijk. Ook wordt gekeken naar de grootte van de muurschildering en de ondergrond. Hierna kan ik aan de slag gaan, met dat wat uiteindelijk een waardevolle toevoeging op de muur moet worden. In eerste instantie worden de omtreklijnen op de muur gezet, om vervolgens de tekening van kleur te kunnen voorzien. Op de afbeeldingen hieronder kun je zien wat je kunt verwachten.

Muurschildering Tilburg Reeshof Boom
Muurschildering Tilburg Reeshof Boom
Appartementen muurschilderingen Tiwos begaande grond
Appartementen muurschilderingen Tiwos begaande grond
Garagedeur muurschildering van een galgo hond
Een garagedeur muurschildering laten schilderen door Swid’art
Garagedeur muurschildering Tilburg
Garagedeur muurschildering laten maken
babykamer muurschildering tilburg
Babykamer muurschildering Tilburg
Kersenbloesem muurschildering kinderkamer Tilburg
Kersenbloesem muurschildering kinderkamer Tilburg

Wat kun je bij een muurschildering Tilburg van Swid’art verwachten?

  • Een informeel vrijblijvend gesprek (telefonisch, of persoonlijk), om je wensen helder in kaart te brengen.
  • Voordat de schildering gezet wordt, wordt het idee eerst geprojecteerd op de muur. Op die manier is het
    mogelijk om het ontwerp op locatie nog aan te kunnen passen indien nodig.
  • Een muurschildering in Tilburg is meestal binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmetingen en details).
  • De verf die ik gebruik is meestal op waterbasis, droog binnen een dag en nagenoeg geurloos.
  • Ik werk vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe.
  • Ik laat geen rommel achter en werk clean; Dus geen gedoe met rommel achteraf, aangezien ik dat zelf opruim en eventueel afvoer.
  • Mijn prijzen worden altijd vooraf bepaald, zo sta je nooit voor verrassingen achteraf.

Wat kost het om een muurschildering te laten maken in Tilburg?

Er is niet echt een vast kostenplaatje verbonden aan een muurschildering in Tilburg; het is geheel afhankelijk van stijl, grootte, muurondergrond en materiaalkeuze. Wil je een grafitti, stoere tienerkamer, of juist een rustige slaapkamer? Niets is te gek ! Swid’art maakt je muurschildering altijd naar wens.

Nadat de ideeën concreet zijn, zal ik een vrijblijvende prijsopgave opstellen voor een muurschildering tilburg. Zo krijg je een helder beeld, van wat je te wachten staat. Dit alles zonder verrassingen achteraf. Muurschilderingen kunnen gemaakt worden vanaf € 150,- inclusief btw. De prijs kan nogmaals variëren, op basis van de grootte van de muurschildering, de ondergrond en bepaalde details.

Meer informatie over een muurschildering in Tilburg?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering Tilburg kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14