Muurschildering met crematie-as

Dat sommige muurschilderingen en kunststukken een emotionele lading met zich mee brengen, was al bekend. Kijk naar bijvoorbeeld kinderkamers, of portretten van een overleden dierbare. Nu heb ik al best veel materialen gezien, maar een muurschildering met crematie-as was nieuw voor mij! Afgelopen weekend heeft een gezin uit Rijen deze muurschildering door Swid’art laten uitvoeren, in het speelse thema van een roodborstje. Het crematie as, was een verrassing voor mij; ik zag dit totaal niet aankomen, maar ik voelde me wel vereerd dat het gevraagd werd. Het type verf wat ik bij me had, liet deze mogelijkheid ook prima toe; Ik twijfelde daarom ook geen moment om het te doen en heb uit respect ruim de tijd genomen, om er wat moois van te maken! Het as zelf heb ik in het oog van het vogeltje verwerkt; Zo houdt de overledene symbolisch nog altijd ‘een oogje in het zeil’ voor de nabestaanden! Het prachtige resultaat laat zich hieronder zien;

Muurschildering met crematie-as in Rijen
Muurschildering met crematie-as in Rijen

Waarom de keuze voor een muurschildering met crematie-as

Het is een hele symbolische gedachte, om het crematie-as van een dierbare te laten verwerken tot een kunstwerk. Dit kan diverse vormen aannemen, passend bij wat zowel de nabestaanden, als de overledene zelf mooi vond. Een muurschildering met crematie-as is om die reden dan ook een unieke, symbolische manier om je overleden dierbare te herdenken! Daarnaast is het een absolute ‘eye-catcher’ waar je nog lang van zult genieten; Een mooi kunstwerk met een prachtige nagedachtenis. Is er geen plaats voor een muurschildering? Geen probleem. Het is ook mogelijk om crematie-as te laten verwerken tot een schilderij. Zo blijft je dierbare nog altijd tastbaar bij je.

Ook een schilderij, of muurschildering met crematie-as laten maken?

Wil je ook zo’n mooi schilderij, of muurschildering met crematie-as van je dierbare? Het is een unieke en symbolische manier om je dierbare te herdenken.
Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Uiteraard is er naast dit voorbeeld nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op:

    Een bericht

    1. Pingback: In memoriam muurschildering in Eindhoven – Swid'art - Muurschilderingen en kunst.

    Geen commentaar mogelijk.