Kantoor muurschildering bij Vancis in Almere

Vancis is een IT bedrijf in Almere wat zich specialiseert in it-omgevingen voor zorg, onderwijs en onderzoeksinstellingen. In september vorig jaar is Vancis naar een nieuw pand in Almere verhuisd. Compleet met nieuwe inrichting, er was alleen een lege muur die nog ingevuld moest worden. Wordt het een decoratie, of een muurschildering? Na wat zoekwerk kwam Vancis via Google bij Swid’art terecht; Op Google was immers te zien wat Swid’art eerder voor Digidentity (het bedrijf achter DigiD) in Den Haag had gedaan. Hierdoor ontstond het idee voor een muurschildering. Het moest een beknopt en vooral technisch verhaal worden; Denk hierbij aan een strakke
tekening van hun IT infrastructuur, maar wel kleurrijk weergegeven en compleet met logo erin verwerkt. Een goede keuze.

Een kantoor muurschildering verveelt niet snel; Door slim kleurgebruik, zorgt het voor een afwisselend gevoel onder de werknemers en is het een goede toevoeging aan de algehele sfeer. Een muurschildering in een kantoor ruimte is dan ook erg aan te raden om je personeel zich thuis te laten voelen. De meeste tijd breng je door op de werkvloer en een goed gevoel, is goed voor de productiviteit.

Een kantoor muurschildering Almere door Swid’art

Een kantoor muurschildering almere is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een kantoorruimte, horeca of een muurschildering voor in een werkruimte zijn. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je werkruimte spreken; het zorg voor een afwisselend gevoel en geeft nét dat beetje extra! Gezien de technische achtergrond, is er gekozen voor strak maar kleurrijk lijngebruik. Schematisch, kleurrijk én natuurlijk het bedrijfslogo erin verwerkt. Het accent moest liggen op een open en vooral informele werksfeer en deze natuurlijk versterken! Het resultaat van het prachtige werk mag gezien worden:

Kantoor muurschildering Vancis Almere
Kantoor muurschildering bij Vancis in Almere

Wil je ook je kantoor of werkruimte sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in het kantoor, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: