Kantoor muurschildering uitgevoerd bij Digidentity

Het bedrijf Digidentity in Den Haag is een bedrijf wat zich specialiseert in identiteitsgegevens, dit doen ze op wereldwijde schaal. Daarnaast zijn ze de makers achter DigiD. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een kantoor muurschildering! Waar begin je aan zo’n grote klus? Een IT-bedrijf houdt van een technische uitstraling. Dit moest terug komen in de muurschildering. Een levendige kantoor muurschildering laten maken verveelt immers nooit. Het doet de ruimte opleven en zorgt voor een afwisselende uitstraling op elke werkruimte. Een muurschildering in een werkruimte is dan ook erg aan te raden om je personeel zich thuis te laten voelen. Tot slot van rekening wordt de meeste tijd op het werk doorgebracht met collega’s en een goed gevoel, is goed voor de productiviteit. De muurschildering bevat een interessant kleurenspel en haalt het interieur terug in de muur. Hierdoor ontstaat een grootse uitstraling die de ruimte volledig in balans brengt. Zo levendig als de kantoor muurschildering kan zijn, straalt het op die manier toch rust uit. Op die manier draagt het bij aan een goede werksfeer.

Een kantoor muurschildering laten maken door Swid’art

Een kantoor muurschildering is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een kantoorruimte, horeca of een muurschildering voor in een werkruimte zijn. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je werkruimte spreken; het voedt de inspiratie om op nieuwe ideeën te komen. Gezien de technische achtergrond, is er gekozen voor printplaat achtige lijntjes en illustraties van pacman. Vaak zie je dit soort beeltenissen bij game liefhebbers en programmeurs terug. Het accent moest liggen op een open en vooral informele werksfeer en deze natuurlijk versterken! Een eenvoudige, maar toch grootse kantoor muurschildering van formaat moest het gaan worden. Het resultaat van het prachtige werk mag gezien worden:

Kantoor muurschildering digidentity entree
Kantoor muurschildering digidentity entree
Kantoor muurschildering Digidentity aanblik
Kantoor muurschildering Digidentity aanblik
Kantoor muurschildering digidentity hoek
Kantoor muurschildering digidentity hoek
Kantoor muurschildering Digidentity in Den Haag
Kantoor muurschildering Digidentity in Den Haag

Een sfeerbeeld van de volledige muurschildering op het kantoor van Digidentity in Den Haag, uitgevoerd door Swid’art.

Wil je ook je kantoor of werkruimte sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in het kantoor, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: