Portret muurschildering in Banksy stijl

Door de jaren heen heeft Swid’art een vrij uiteenlopende stijl gekregen, geïnspireerd op het werk van diverse artiesten.
Als er daartussen één artiest zit die van grote invloed is, dan is het wel Banksy. Zijn gewaagde tekeningen kenmerken zich in typisch zwart / witte tekeningen, die vooral vaak tegendraads tegen de maatschappij aankijken. De robuuste rauwheid van de muren met de afstekende tekeningen ogen tijdloos. Het laatste maakt zijn stijl erg goed bruikbaar als muurschildering in de vorm van portretten. Swid’art was dan ook meteen enthousiast met het mogen maken van dit werk!

Ook hier is Swid’art weer via Google benaderd, om een mooie portret muurschildering te komen maken in Heesch. Een tijdloze portret muurschildering in rauwe zwart / wit streetstyle. Speelse, maar stoere lijnen die schril afsteken in een zwart / grijs / wit kleurenpalet. Ditmaal niet in een ruimte, maar op de overloop in een trapgat; gegarandeerd een mooie ‘eye-catcher’!

Een portret muurschildering in de stijl van Banksy? Mooi en tijdloos!

Een eenvoudige portret muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan in elke gewenste ruimte gedaan worden en is geschikt voor zowel privé als werksfeer. Denk hierbij aan woon- en werkruimtes, horeca, of kantoor ruimtes. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond.

Hoe dit in zijn werk gaat is vrij simpel; Je neemt vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en vanaf dat moment wordt je vraag in behandeling genomen. Hierop bespreken we kort de vraag en de datum waarop dit eventueel gedaan kan worden. Het enige wat ik vooraf wens te hebben, zijn een paar duidelijke, digitale foto’s die ik kan bewerken. Dan maak ik een paar concepten, die we samen doorlopen. Mochten er tijdens de oplevering ‘last-minute’ nog aanpassingen nodig zijn? Geen probleem! Ook dit is mogelijk.

Een portret muurschildering laat je ruimte spreken; het geeft een sfeervol beeld en vult de leegte op een mooie manier. Het resultaat van het eigentijdse werk mag zeker gezien worden:

Portret muurschildering Banksy
Portret muurschildering in Banksy stijl

Een portret muurschildering in de stijl van Banksy laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering laten maken op een kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: