Schilderij laten maken van foto

Zoek je een originele manier om je dierbare(n) eens flink te verrassen? Een schilderij laten maken van foto is dé manier! Bij Swid’art kun je namelijk naast muurschilderingen, ook voor decoratiestukken terecht. Van tekeningen tot schilderijen; alles wordt op maat uitgevoerd met de grootste passie. Ik heb door de jaren heen een tijdloze eigen stijl gekregen met invloeden van; Banksy, Guy Denning en een flinke dosis abstract. De stijl kenmerkt zich met veel rauwe, stoere en industriële elementen en toch warme kleuren. Hierdoor ontstaat een tijdloos beeld, wat zowel op doek als muur goed staat! Doeken zijn al mogelijk vanaf 90 euro en muurschilderingen vanaf 150.
Hoe dit in zijn werk gaat?

Door Swid’art een schilderij laten maken van foto, wat heb je nodig?

Je hoeft hiervoor alleen een mooie foto van je dierbare(n) met veel detail te sturen naar info@swidart.nl. Daarnaast is het natuurlijk van belang of het op doek moet komen, of dat je liever hebt dat ik dit op de muur kom zetten. Vaak vraag ik ook foto’s van het interieur en welke kleuren ik wel / niet kan gebruiken. Ook vraag ik of diegene hobby’s / interesses heeft, welke ik erin kan verwerken. Dan volgt een ruwe schets; Ik maak hierop een passend concept van wat je ongeveer kunt verwachten en stem dit volledig naar wens af. Daarnaast let ik uiteraard goed op het uitstraling van de ruimte waarin het moet komen, zodat het naadloos aansluit!

Een paar mooie voorbeelden van deze stijl kun je hieronder zien:

In dit voorbeeld een eigen stijl versie van de Mona Lisa.

Een persoonlijk gebaar; leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen!

Alle bovenstaande voorbeelden zijn met de hand gemaakt en hierdoor gegarandeerd uniek. Of het nu een portret is van je dierbare(n), of een leuke zakelijke attentie voor die ene collega; het kan allemaal. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Een schilderij, of muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier,
of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: