Vissen muurschildering babykamer Eindhoven

Een originele vissen muurschildering is onlangs opgeleverd in Eindhoven. Een mooi abstract en speels thema voor een leuke babykamer. Een muurschildering in vissen thema is op vele manieren te zetten; realistisch, tekenfilm-achtig, of juist heel strak abstract. Het laatste werd het. Omdat bij Swid’art alles handwerk is, bestaat er absoluut geen tweede muurschildering van! Ook hier is Swid’art weer via Google benaderd, om een mooie vissen muurschildering te komen maken in Eindhoven. Een babykamer muurschildering in kleurrijk vissen thema. Er is gekozen voor een aarde-tint, gemixt met roodachtig geel, hemelsblauw en die oceaan blauw. Hetgeen een prachtig kleuren pallet weergeeft op de babykamer. Dit was dan ook een erg leuke opdracht om te doen. Speels, strak en tijdloos; Op deze manier is de muurschildering gegarandeerd een mooie blikvanger die nog jaren goed mee kan.

Een vissen muurschildering als thema op een babykamer? Een frisse en opvallende keuze.

Een eenvoudige babykamer muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een in een babykamer gedaan worden, maar daarnaast kan het ook op tal van andere manieren worden toegepast. Denk hierbij aan woon- en werkruimtes, horeca, of kantoor ruimtes. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een vissen muurschildering laat je babykamer spreken; het voedt de fantasie van je kindje om op nieuwe ideeën te komen. De toon moest gezet worden op een frisse en unieke sfeer, vrolijk en speels. Het resultaat van het verfrissende werk mag zeker gezien worden:

Vissen muurschildering babykamer Eindhoven
Vissen muurschildering babykamer Eindhoven

Een muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering laten maken op een kinderkamer kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: