Kersenbloesem muurschildering kinderkamer Tilburg

Afgelopen weekend is er in Tilburg een kersenbloesem muurschildering gezet. Een mooi vrouwelijk thema voor een echte meidenkamer. Nu is een kersenbloesem qua idee niet uniek, maar het is wel een stijlvolle finish. Het wordt niet voor niets vaak gebruikt. De manier hoe dat hij gezet wordt is wel uniek; Alles bij Swid’art is immers handwerk en daar bestaat absoluut geen tweede versie van! Ook hier is Swid’art via Google benaderd om een mooie kersenbloesem muurschildering te komen maken op een kinderkamer. Een kersenbloesem tak die wat gebroken wordt door het raam ertussen. Aan de andere kant gaat de tak verder en lijkt het daardoor alsof het samen zo toch één geheel vormt. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een eigentijdse kersenbloesem muurschildering! Een natuurlijke muurschildering verveelt niet snel. Niet alleen is het een mooie ‘eye-catcher’, het is ook nog eens tijdloos. Want of je nu 14 jaar oud bent, of 18 en misschien al het huis verlaat, de uitstraling kan altijd en past bijna overal wel bij.

Een kersenbloesem muurschildering gemaakt door Swid’art

Een eenvoudige muurschildering is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een stijlvolle muurschildering zijn in een woonruimte, horeca of een muurschildering voor in een werkruimte zijn. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je ruimte spreken; het voedt de inspiratie om op nieuwe ideeën te komen. De klemtoon moest liggen op een meisjesachtige sfeer, kleurrijk en natuurlijk. Het resultaat van het mooie werk mag gezien worden:

Kersenbloesem muurschildering kinderkamer Tilburg
Kersenbloesem muurschildering kinderkamer Tilburg

Wil je ook je woonruimte of kinderkamer sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering op een kinderkamer kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: