Versleten muur in een fotostudio

Een versleten muur in een fotostudio is een functionele manier om je fotostudio meer sfeer te geven. Een muur is altijd een stuk steviger dan bijvoorbeeld vinyl als foto achtergrond. Hierdoor kunnen je klanten in de studio met verschillende poses er tegenaan leunen, of zitten en je krijgt gegarandeerd stoere foto’s. Een versleten muur is weer net even anders dan een typische muurschildering, maar zeker niet minder mooi. Soms is subtiel een muur ‘versleten’ maken juist datgene wat een muur meer karakter geeft. Je wilt natuurlijk geen echte schade hebben en een versleten muurschildering biedt hierbij een perfecte oplossing; Geen schade en toch een oude, verweerde look. Doordat het geschilderd is, bevat het altijd meer ‘leven’ dan bijvoorbeeld gedrukt vinyl. Rustiek, tijdloos en erg stoer als achtergrond voor op foto’s. Ideaal voor gebruik dus als achtergrond in een fotostudio. Afgelopen maandag heeft Swid’art om die reden bij Aminda fotografie in Apeldoorn zo’n versleten muurschildering mogen maken.

Het maken van een versleten muur in een fotostudio

De muurschildering moest een rustige kant en een wat drukkere kant hebben met subtiel wat oude bakstenen. Er is gewerkt met grof paletmes wrijfwerk en 3 grijstinten door elkaar. Door middel van deze techniek gaat de verf op een bepaalde lopen, zoals je van nature zou verwachten bij een oude muur; Het lijkt gebrokkeld, net als oud stucwerk. De rustige kant leent zich ideaal als subtiele achtergrond, zonder dat het saai word. De stenen aan de andere kant, steken warm af tegen het kille grijs, wat ook nét weer een andere sfeer geeft. Dit geeft de mogelijkheid tot het beste van beide werelden in één fotostudio. Tijdens het maken heeft Aminda fotografie een paar leuke foto’s gemaakt en een stopmotion filmpje. Hierop is goed te zien hoe de muurschildering zijn werk doet als foto achtergrond.

Zoek je ook net als Aminda Fotografie een unieke manier om je fotostudio iets extra’s te geven?

Een versleten muur als foto achtergrond maakt je fotostudio af met een stoere look. Doordat het een muur is en geen vinyl plaat, kunnen je klanten er tegen leunen en zitten voor de mooiste poses! Daarnaast geeft het je studio iets tijdloos; Je zult er nog vele jaren met plezier tegenaan kijken! Een versleten muurschildeing is maatwerk en Swid’art kent namelijk diverse manieren waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering zoals dit voorbeeld, kan dus geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Wil je meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: