Uil schets met houtskool portret

Naast muurschilderingen maakt Swid’art ook portretten in houtskool. Voor een familie uit Hoeven, (een klein dorpje tussen Roosendaal en Breda) is een uil schets met houtskool portret geleverd. Geen ruimte voor een muurschildering? Dan is het laten maken van een houtskool portret een mooie optie. U kunt bij Swid’art uw portret laten maken. Dit is al mogelijk vanaf €90,= (excl. verzendkosten). Het geeft een uniek en persoonlijk beeld waar je nog uren plezier van zult hebben. Uiteraard ben je niet aan een standaardlijst gebonden en kun je er ook een (tegen een kleine meerprijs in overleg) laten bestellen. Alles kan daarbij afgestemd worden naar wens. Zo kun je gegarandeerd een portret laten maken als uniek geschenk.

Uil schets met houtskool portret
Uil schets met houtskool portret

Uil schets met houtskool portret laten maken, hoe gaat dat in zijn werk?

Een houtskool portret is voor iedereen weer anders. Iedereen heeft andere wensen en daar wordt door Swid’art met respect mee omgegaan. Ik ga met in overleg met jou als je een portret te laten maken. Je zult ongetwijfeld nog mooie foto’s van je favoriete dingen hebben die ik mag gebruiken. Samen kijken we naar een selectie van de mooiste beelden en selecteren het beste eruit. Ik ontvang deze foto’s het liefste digitaal. Vervolgens ga ik een mooi ontwerp maken, in een stijl waarin het karakter van diegene mooi naar voor toe komt. Ik werk niet met tijdsdruk in deze kwestie en lever hem pas als het werk af is. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Aan de hand van uw vraag, neem ik telefonisch contact met u op of via e-mail. Via deze weg bespreken we even hoe we het gaan doen.
  • Ik werk met respect vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe. Ook ben ik bewust van de eventuele emoties die het met zich mee brengt, om een persoonlijk portret te maken.
  • Het is mogelijk om de tekening te verzenden, of door mij persoonlijk te laten brengen.
  • Interessant indien u ondernemer bent; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.

Wilt u meer weten over het laten maken van een uitvaart portret?

Neem via onderstaand formulier contact met Swid’art op, of bel naar 06 – 305 808 14

    Deze pagina delen op: