Nijntje muurschildering babykamer Tilburg

In een appartementencomplex in Tilburg-noord heeft een kersvers gezin door Swid’art een babykamer muurschildering laten maken. Het moest een nijntje muurschildering worden, rustig maar toch meisjesachtig. Er is gekozen voor een rustig kleuren pallet van koper met her en der zacht pastel-roze. Her en der is ook gebruik gemaakt van kopertinten om het totaalplaatje nét dat beetje extra te geven. Het resultaat? Helemaal naar wens! De mensen hebben mee zitten kijken op elke penseelstreek die ik deed en het totaalplaatje was 100% naar wens! 100% tevredenheid voor deze mensen uit Tilburg, die binnenkort hun kleine dochtertje mogen verwelkomen in deze wereld. Wederom een tevreden klant én een mooi instagram-waardig plaatje; daar doet Swid’art het voor! Een babykamer slaapkamer nijntje muurschildering laten maken verveelt absoluut niet snel! Het geeft de ruimte wat extra’s voor je kindje en prikkelt de verbeelding. Een muurschildering laten maken in de babykamer is dan ook erg aan te raden. Het past bij ze en blijft nog zeker jaren tijdloos om van te genieten! Deze muurschildering bevat een speelse, maar speelse compositie in de stijl van Nijntje. Hierdoor ontstaat een vrolijke sfeer op een typische meisjes slaapkamer. Zo kleurrijk als een babykamer muurschildering kan zijn, kan het op deze manier toch een pluspunt zijn voor de kamer.

Een nijntje muurschildering op een babykamer laten maken door Swid’art

Een Nijntje muurschildering op een babykamer is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de babykamer van je kindje écht spreken; het krijgt hierdoor een ruime uitstraling, zonder dat het te druk wordt. Swid’art is hét adres om een muurschildering te laten maken! Het resultaat van de nijntjes meisjes kamer mag gezien worden:

Nijntje babykamer muurschildering tilburg
Nijntje babykamer muurschildering Tilburg

Zoek je ook een ‘Nijntje babykamer muurschildering Tilburg’?


Swid’art levert niet alleen een nijntje muurschildering in Tilburg, maar ook ver daarbuiten. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: