Tijgertje muurschildering babykamer Breda

In een nieuwbouwhuis in Breda heeft een gezin door Swid’art een babykamer muurschildering laten maken. Het moest een tijgertje muurschildering worden, rustig maar toch geschikt voor een jongetje. Er is gekozen voor een rustig kleuren pallet, van parelmoer blauw met her en der zacht blauwtinten en turquoise. Er is ook gebruik gemaakt van zilvertinten om het totaalplaatje nét wat meer uitstraling te geven. Het resultaat was een schot in de roos! De mensen raakten niet uitgekeken en ze gaven mij binnen no-time volledig de vrije hand.

Het totaalplaatje was 100% naar wens! Zodra hun kleintje geboren is en een naam heeft, mocht ik terugkomen om ook de naam op de muur te schilderen. Zoveel tevredenheid van de aanstaande ouders uit Breda, plus ook nog een mooie recensie in je portfolio erbij. Een tijgertje babykamer muurschildering laten maken doet de ruimte opleven! Het geeft de ruimte wat extra’s voor je kindje en prikkelt de verbeelding. Een muurschildering laten maken in een babykamer is dan ook erg aan te raden. Het past bij ze en blijft nog zeker jaren mooi om van te genieten! Deze muurschildering bevat een speelse, maar stijlvolle compositie in de stijl van Tijgertje. Hierdoor ontstaat een tijdloze sfeer op een typische Jongens slaapkamer. Zo kleurrijk als een tijgertje babykamer muurschildering kan zijn, kan het op deze toch ook rust uitstralen.

Een tijgertje muurschildering op een babykamer laten maken door Swid’art

Een Tijgertje muurschildering op een babykamer is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de babykamer van je kindje écht spreken; het krijgt hierdoor een ruime uitstraling, zonder dat het te druk wordt. Swid’art is hét adres om een mooie muurschildering te laten maken! Het resultaat van de tijgertjes jongens kamer mag gezien worden:

Tijgertje muurschildering babykamer Breda
Tijgertje muurschildering babykamer Breda

Zoek je ook een ‘Tijgertje muurschildering babykamer Breda’?


Swid’art levert niet alleen een tijgertje muurschildering in Breda, maar ook ver daarbuiten. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer of de woonkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: