Trappenhuis muurschildering in Bodegraven

Een trappenhuis muurschildering geeft een stijlvolle entree voor de bewoners. Daarnaast is het een ideale sfeermaker voor bijvoorbeeld een appartementencomplex! Dit voorbeeld uit Bodegraven is hierbij geen uitzondering. De bewoners wilden al geruime tijd iets anders met de grote, witte muur bij hun entree. Het moest anders worden; warmer, sfeervoller. Na wat zoekwerk op Google kwamen ze uit bij Swid’art. Er ontstond een leuk gesprek, maar ze wisten nog niet meteen wat ze wilden hebben. Na een paar blikken in mijn portfolio waren ze eruit; het moest een klaprozen muurschildering worden. Ze waren geïnspireerd geraakt door een eerder voorbeeld uit Son en Breugel. Ik kon echter niet op dezelfde verfijnde manier werken, omdat de muur in kwestie een lichte structuur had. Hierdoor moest de muurschildering wat groter worden, met meer kleurlagen.

Het maakproces van een trappenhuis muurschildering

Toen het van de muurschildering gekozen was was het toch best een uitdaging; de kleuren bestaan uit meerdere rode verfkleuren, groentinten en een zwarte basis. Naast dat was het ook niet een kleine muurschildering. Met een breedte van zo’n 8 meter en een hoogte van rond 5 meter, is het niet mijn breedste, maar wél mijn hoogste muurschildering tot zover. Je moest dan ook geen hoogtevrees hebben! Naast hoogte, was er nog een andere uitdaging; Er is hierbij geen voorbeeld gebruikt en alles is letterlijk ter plekke verzonnen!
Dat betekende veel op en neer lopen om te kijken naar de vlakverdeling, of de verhoudingen en de lichtval goed klopt, etc. Ik heb enorm vaak terug moeten lopen om te bekijken hoe alles valt. Toen de tekening eenmaal stond, werden de bewoners steeds enthousiaster; dit was dé opkikker die hun gang nodig had! Een grandioze opsteker! Door de grootte paste de muurschildering dan ook niet helemaal goed op 1 foto. Je krijgt ook niet echt de indruk hoe groot het nou precies is, tot je de laatste foto ziet…

Wil je ook een trappenhuis muurschildering laten maken door Swid’art?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een trappenhuis muurschildering zoals dit voorbeeld, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: