Safari muurschildering in Brunssum

In het Limburgse Brunssum is afgelopen dinsdag een mooie babykamer muurschildering opgeleverd in safari thema; een jungle-achtig uiterlijk, met veel wilde dieren. De bruintinten en moesten warm en tijdloos overkomen. Er is gekozen voor beigebruin, met roodbruin en her en der wat grijs. De giraffen moesten prominent aanwezig zijn als eerste blikvanger, maar eenmaal op locatie aangekomen, werden de plannen iets gewijzigd; Er moesten meer dieren bij en de layout moest iets anders.

Nu is dat voor Swid’art geen probleem; Met jarenlange ervaring in dit vak, is het hebben van flexibiliteit voor Swid’art bekend terrein in deze branche. Er moest een luipaard bij, een toekan, een papegaai en her en der meer planten en vlinders. Het was dan ook best een klus om deze safari muurschildering op één dag af te ronden; de dieren en de planten die allemaal ter plekke verzonnen zijn.

De uitvoering van de safari muurschildering op de babykamer door Swid’art

De uitvoering van de safari muurschildering in Brunssum, was technisch best een pittige;
Niet alleen moesten de posities van de dieren aanspreken, maar er moest ook met verschillende tinten grijs en bruin gewerkt worden.
De babykamer op zichzelf was niet heel groot. De uitdaging zat hem vooral bij de vraag; Hoe maak ik hem vullend en toch tijdloos?

De kracht hiervoor, is terug te vinden in de vlakverdeling van de dieren en goed communiceren met de klant. De posities van de dieren en de vormen van de planten is allemaal ter plekke verzonnen. Daarnaast kwam de naam van het kindje, op een speelse manier onder het aapje te staan. Hierdoor ontstond een mooi geheel, wat gegarandeerd uniek is. Het werd een prachtige babykamer die echt gezien mag worden;

Safari muurschildering op een babykamer in Brunssum
Safari muurschildering op een babykamer in Brunssum

Ook een safari muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een safari muurschildering is geschikt voor bijvoorbeeld een huiskamer en kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: