Kever muurschildering in Veldhoven

Afgelopen dinsdag heeft een stel uit Veldhoven, een kever muurschildering laten maken door Swid’art. En daarbij best een bijzondere; een oude plaat van een kever, rijdend door een besneeuwd landschap in Noord-Holland in de 70’er jaren. Het moest een beetje de sfeer pakken, van een ouderwetse foto in zwart wit. Ruw, authentiek en met de nostalgische sfeer van toen. Er is gewerkt met meerdere grijstinten door elkaar heen, wat diepte geeft; alsof je zelf naar de winterse horizon staart. Subtiele boomdetails, rook uit een schoorsteen, kleine details bij het huisje en natuurlijk de prominente sneeuw diepte.. Een mooi passend geheel, in een huiskamer waar zwart qua kleur de boventoon voert.

Waarom de keuze voor een kever muurschildering?

De klant heeft altijd al iets met nostalgische beelden gehad. Beelden uit het nieuws van vroeger, beelden die vooral iets warms uitstralen.
In het nieuwe appartement, wat in aanbouw is voert zwart redelijk de boventoon; Zwarte keuken, zwarte muren, etc.. Zwart kan zowel afstandelijk, als warm zijn.
Maar je moet natuurlijk wel weten hoe het mooi kunt combineren. Bij zwart ga je vaak al snel uit naar strakke lijnen, of iets in die trant. Maar de klant wilde
niets van dat. In plaats daarvan is er gekozen voor een stijl die lijkt op een reusachtige zwart wit foto. De klant had namelijk op internet een film gezien, waar dit beeld in voor kwam en dit vond hij prachtig! Ik heb het beeld stilgezet en zogoed als kon alle details overgenomen. Dat was nog best een uitdaging, omdat in dat oude beeld heel veel details amper te zien waren. Er zijn dus ook een hoop details ter plekke bij verzonnen, zodat het mooi in het plaatje paste. Op die manier ontstond er een uniek beeld in de woonkamer geheel naar wens van de klant. Naast zwart, is er bij de muren ook gebruik gemaakt van taupe als kleur. Dit combineert natuurlijk perfect, met dit type kever muurschildering!

Kever muurschildering met kloof in Veldhoven
Kever muurschildering met kloof in Veldhoven

Wil je ook een kever muurschildering laten maken door Swid’art?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een kever muurschildering zoals dit voorbeeld, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: