Disney muurschildering Nieuwerkerk aan den Ijssel

In Nieuwerkerk aan den Ijssel is onlangs ook een muurschildering gemaakt. Hier is gekozen voor een kleurrijke muurschildering in Disney thema. Ditmaal met Winnie de Pooh figuren en her en der wat vlinders. Gelegen onder de rook van Rotterdam, ligt het kleine plaatsje Nieuwerkerk aan den Ijssel. Ondanks dat, is er toch veel groen en natuur te vinden. Deze natuur moest ook vertaald worden in de muurschildering. Via Google kwam de opdracht binnen en al snel volgde een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek zijn de ideeën op tafel gelegd, wat het moest gaan worden; Natuur en Winnie de Pooh. Kleine details als takjes, blaadjes vlinders en een gedetailleerde boomschors met mos moest het gaan worden! Ook is er rekening gehouden met hoe de tekening in de ruimte spreekt qua vlakverdeling; Hierdoor lijkt het alsof de boom echt op je af komt! Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een disney muurschildering! Een levendige muurschildering verveelt niet snel. Het zorgt voor een mooie opvulling, wanneer je naar de muur kijkt. De muurschildering bevat een mooie compositie en maakt de ruimte daardoor lekker speels. Kleurrijk, speels en natuurlijk; dé droomwereld van je kindje!

Een Disney muurschildering laten maken door Swid’art

Een Disney muurschildering is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een woonruimte, kinderspeel ruimte of een babykamer. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat de ruimte van je babykamer spreken; het voedt de inspiratie om op nieuwe ideeën te komen.
Kleurrijk, speels en natuurlijk; dé droomwereld van je kindje!
Het resultaat van het mooie werk mag gezien worden:

Wil je ook een Winnie de Pooh muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een Disney muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling privé, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: