Muurschildering van Max Verstappen

Soms krijg je zo’n typische opdracht, waarbij je goed kunt testen hoe hard je qua techniek gegroeid bent. Dit was er zo één; Een prachtige muurschildering van Max Verstappen in een loungeruimte in Rijen. De klant was een echte fan van Verstappen en wilde zijn nieuwe huis opsieren, met de auto van Max Verstappen. Hij had al grofweg het idee van een bepaalde afbeelding; De auto van max verstappen in de bocht van Francorchamps. Een bijzonder feit van deze muurschildering, is dat deze gemaakt werd terwijl Max Verstappen aan het racen was voor zijn kampioenschap. Het hele gezin zat op dat moment fanatiek mee te kijken. Nadat Hamilton verslagen was en Verstappen kampioen werd, brak er luid gejuich uit! Deze dag kon niet meer stuk! Er heerste blijdschap en de vlag werd uitgehangen. Tegelijkertijd, kwamen de gezinsleden af en toe een kijkje nemen bij de muurschildering die ik aan het maken was.

De uitvoering van de muurschildering van Max Verstappen in de loungeruimte


De muurschildering van Max Verstappen, was technisch een behoorlijke uitdaging, met enorm veel details en schaduwen. Nu heb ik aardig wat ervaring, maar dit thema was nieuw voor mij. De auto met zijn vormen, de glans op het lak, de snelheid en vooral de passie; Het moest er vanaf spatten! Er is gewerkt op een gladde ondergrond, waardoor uit uitfaden van bepaalde elementen makkelijker te doen is. Hierdoor kun je een mooie dynamiek in de muurschildering aanbrengen. Dit gaf echt het ‘snelheids gevoel’, waar ik voor de klant naar zocht. De auto zelf was de grootste uitdaging. Die bevatte namelijk enorm veel details! Er is gewerkt vanuit een zwarte bodemlaag. Daarop werd een laag van diep metallic blauw aangebracht en vanuit daar werd de kleur steeds meer naar een lichte kleur toe gemengd. Dit gaf de muurschildering van Max Verstappen een ongekende diepte. Een waar werk, om trots op te zijn!

Ook een muurschildering van Max Verstappen laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering van Max Verstappen zorgt voor een dynamische sfeer in de loungeruimte, werkruimte, of café.
Uiteraard is er naast dit type muurschildering nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: