Prive graffiti workshop

Afgelopen zaterdag is er bij een klant uit Rosmalen een prive graffiti workshop gegeven. Erg leuk om te doen natuurlijk, maar deze was wel érg bijzonder; Het begon als een vraag of ik ook privélessen gaf. Teun, een jongen van 10 jaar, is verzot op graffiti en alles wat ermee te maken heeft. Ik gaf aan dat het helemaal geen probleem was om een individuele workshop te geven en dat ik al vaker cursussen had gegeven. Daarop gaf de klant aan, dat Teun ook nog graag wat moois op zijn kamer wilde hebben… Ik zag een unieke combinatie ontstaan; Waarom die 2 niet combineren?! Dus ik stelde voor om Teun eerst een korte cursus buiten te geven en daarna samen met hem op zijn slaapkamer muur te gaan spuiten. Dit vond de klant helemaal te gek! En zeker haar zoon in dit geval want; Wanneer mag je nou van je ouders zelf graffiti gaan spuiten op je slaapkamer?! Het was dan ook zeker geen alledaagse klus.

Wanneer mag je nou van je ouders zelf graffiti gaan spuiten op je slaapkamer?!

Niet snel ;)..

We spraken af dat ik later deze verrassing aan Teun door zou geven, als ik met hem ging videobellen waar zijn ouders bij waren. Later die dag sprak ik Teun. Een aardige jongen van 10 jaar, een beetje zenuwachtig (maar dat is logisch natuurlijk). Ik stelde mijzelf voor en legde hem uit wat voor verrasing hem te wachten stond; “Hoi Teun, ik ben Yvo van Swid’art. Ik hoorde van je moeder dat jij graffiti helemaal geweldig vindt.” Teun klikte zenuwachtig instemmend, waarop ik vervolgde; “Dan heb ik een verrassing voor je.. Jij gaat over een paar weken samen mij graffiti spuiten bij jou op de slaapkamer!” Hierna begonnen zijn ogen op te leven van enthousiasme! Heel mooi om te zien! Ik sprak daarna direct even met zijn moeder over hoe wij dit aan gingen pakken en op welke datum dat het kon. Er moest alleen nog een ontwerp worden gekozen. Het ontwerp voor op de muur van de slaapkamer van Teun, werd uiteindelijk een auto van technisch lego. En een paar weken later was het zover; de prive graffiti workshop.

Het begin van de prive graffiti workshop

We begonnen die dag met het veilig inpakken van zijn kamer tegen de spuitnevel. Met toestemming van zijn ouders, mocht ik die dag videobeelden schieten en later als reclame gebruiken. We begonnen met een korte kennismaking en uitleg wat Teun die dag te wachten stond. Als eerste gingen we naar buiten waar ik hem alles wijs maakte over
spuithouding en spuitdruk, het gebruik van verschillende type caps, enzovoorts. Ik gaf eerst zelf een korte demonstratie, daarna mocht Teun zelf aan de slag. Ik hielp hem waar nodig en je zag gedurende de dag dat zijn zelfvertrouwen toenam; Hij begon meer te durven! Erg leuk om te zien.

Nadat we goed hadden geoefend buiten, kwam natuurlijk het echte werk; zijn slaapkamermuur! Ik had van tevoren eerst even het lijnwerk op de muur geschetst. Hierdoor werd het als een soort kleurplaat, alleen dan vele malen groter en stoerder! We waren binnen goed beschermd tegen de spuitnevel, met speciale mondmaskers op. Teun had erg veel plezier in het samen werken op zijn slaapkamermuur. Kortom; een onvergetelijke dag zoals in het filmpje hieronder te zien is;

Wil je ook een prive graffiti workshop cadeau geven aan je kinderen?

Een prive graffiti workshop is dé cadeautip voor je kinderen; Het leert ze creatief te denken en daarnaast geeft het hun zelfvertrouwen ook een boost. Erg goed voor de ontwikkeling dus. Naast kinderen is zo’n cursus uiteraard ook erg leuk voor volwassenen en in teamverband. De prijs voor een prive graffiti workshop kan geheel op maat worden besproken. Dat kan gewoon oefenen zijn op karton, of op een gemeentemuur, of zoals in dit geval eerst oefenen op karton en daarna meteen op een slaapkamermuur. Heb je andere ideeën die je wellicht ook helemaal tof vindt? Bijna alles is wel mogelijk.

Meer weten? Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: