Keuken muurschildering in Burgh-Haamstede

Afgelopen woensdag is er bij een klant uit Burgh-Haamstede een keuken muurschildering uitgevoerd, in een eigentijdse, aparte stijl. Het moest natuurlijke elementen bevatten, maar een rauwe finish hebben. Hetgeen een mooi tijdloos beeld geeft; ideaal voor in een strakke keuken natuurlijk! De klant had van een andere artiest een paar vogels gevonden en wilde deze uitgevoerd hebben in een illustratieve, stoere stijl. Het hoefde niet perse ‘af’ te ogen. Nee, het moest juist lekker mooi grof erop, met warm kleurgebruik! En of ik dat dan kon maken… Ik verwees haar naar mijn website en liet haar de voorbeelden zien van de garagedeur en de serie schilderingen uit Deventer. Algauw kwam ik dus uit op een eigen ontwikkelde stijl; Stoer, rustiek en lekker tijdloos! Dit viel volledig in de smaak en de afspraak voor de keuken muurschildering was dan ook snel gemaakt.

Een tijdloze keuken muurschildering

Wat opvalt aan deze ‘eigen’ stijl, is dat het vrij ruw op de muren zit. Er is gewerkt met een paletmes en de verf wordt dan lekker oneven en half dekkend erop gesmeerd. Dit creëert het effect, van een rustieke, tijdloze keuken muurschildering wat nagenoeg overal bij past. Klassiek, of modern en zo ook met een strakke keuken zoals deze. Vooraf werden ook de kleuren besproken; Ze had het liefst olijfgroen en licht-olijfgroen. Een mix erbij met wat oranje-okergeel en geel met wat oranje. Het kopje van het koolmeesje moest een beetje blauwig zijn, om net een beetje af te steken! En alsof alles nog niet apart genoeg was; Een gedeelte van de schildering loopt ook door op het plafond, om de illusie te wekken alsof de vogel los hangt. Een laatste finishing touch, bestaand met subtiele streken van rose goud maakt het mooi af. Zo ontstond een prachtige eye-catcher in de keuken, die bij binnenkomst een glimlach op het gezicht tovert! Kleurrijk, stoer, tijdloos en uiterst sfeervol; Zo maakt de muurschildering in de keuken de inrichting van het huis mooi af.
Het resultaat van de mooie keuken muurschildering, mag dan ook gezien worden:

Ook een keuken muurschildering laten maken?

De prijs voor de muurschilderingen is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg.
Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Natuurlijk, of juist strak modern, of heb je eigen ideeën wat je helemaal te gek vind? Geen probleem,
er is altijd wel een manier om tot een unieke oplossing te komen. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de keuken. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: