Palmtak muurschildering in Kaatsheuvel

Afgelopen weekend is er in Kaatsheuvel een palmtak muurschildering gemaakt, met grote sierlijke bladeren. Het moest een zomers, landelijk gevoel geven in hun nieuwe huis op de slaapkamer. Via Google werd Swid’art hiervoor benaderd. Algauw ontstond een leuk gesprek waarbij de uitstraling besproken werd; Niet te fel, maar juist rustig, elegant en toch warm. Prachtig voor op een beige achtergrond! Nu zijn er best wat natuur thema muurschilderingen uitgevoerd, maar een palmtak muurschildering was weer eens lekker origineel! Zodra je een blik werpt in de slaapkamer vanaf de overloop valt al meteen op wat voor ‘eye-catcher’ een muurschildering kan zijn.

Waarom een palmtak muurschildering?

Een palmtak muurschildering is bij Swid’art al mogelijk voor schappelijke prijzen. De vorm leent zich uitstekend voor allerlei doeleinden. Natuurlijk en klassiek, of juist modern. Het is dan ook een tijdloze vorm die naadloos samengaat in allerlei settings; Geschikt voor in de horeca, woon- en slaapkamers, een werkruimte of een kantoor muurschildering. De prijs is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een palmtak muurschildering laat je woonruimte spreken; voor een sfeervol thuis! En zeg nu zelf; wakker worden met zo’n heerlijke zomerse sfeer op de slaapkamer.. Wie wil dat nou niet? Het accent moest liggen landelijke elegantie; alle bladeren met een zekere diepgang en uniek verhaal!
Het resultaat van het het elegante werk mag dan ook gezien worden:

Palmtak muurschildering
Palmtak muurschildering

Ook een palmtak muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Natuurlijk, of juist strak modern, of heb je eigen ideeën wat je helemaal te gek vind? Geen probleem,
er is altijd wel een manier om tot een unieke oplossing te komen. Een palmtak muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in de slaapkamer, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: