Babykamer muurschilderingen in Tilburg

Afgelopen zaterdag zijn er bij een gezin in Tilburg een tweetal babykamer muurschilderingen gemaakt, in aparte stijl. Een moest een regenboog zijn en de ander een zon. De muurschilderingen waren een cadeau voor een stel dat net een nieuw huis had. Superleuk natuurlijk! De prijs werd afgesproken en ik kreeg van de klant het nummer van de kersverse ouders. Bij het eerste telefoontje ontstond algauw een leuk gesprek waarbij de uitstraling besproken werd; Zonnig, lekker vrolijk, rustiek en toch een meisjesachtige vibe. De rustieke, imperfecte look matcht perfect met interieur; oud, versleten en ietwat romantisch. De babykamer muurschilderingen zorgen voor een schattige aanblik bij binnenkomst.

Rustieke babykamer muurschilderingen

Wat opvalt aan deze babykamer muurschilderingen, is dat ze anders zijn. De meeste muurschilderingen die op een babykamer worden uitgevoerd zijn vaak bomen, of iets met disneyfiguren. Hier was niets van dat, maar lekker tijdloos; een rustieke zon en regenboog met rose goud op de muur. Zelfs als de meiden iets ouder zijn, blijft het nog steeds leuk om naar te kijken. De babykamer muurschilderingen creëren op die manier een eigentijdse, warme sfeer. Het kleurenpalet bevat de kleuren lila, burgundy, grijs, diepblauw en lichtblauw. Een paar sierlijke wolkjes en gouden sterretjes maken het geheel af.
Een muurschildering laat je babykamer spreken; voor een sfeervolle beleving! En zeg nu zelf; wakker worden met zo’n sfeer op de babykamer.. Daar wordt toch elk meisje blij van?
Het resultaat van het het elegante werk mag dan ook gezien worden:

Ook een babykamer muurschildering laten maken?

De prijs voor de muurschilderingen is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg.
Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Natuurlijk, of juist strak modern, of heb je eigen ideeën wat je helemaal te gek vind? Geen probleem,
er is altijd wel een manier om tot een unieke oplossing te komen. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling op de babykamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: