Flower power muurschildering Breda

Een muurschildering in flower power thema is dit weekend uitgevoerd in Breda, denk aan; peacetekens, bloemen en kralenkransen. Ook deze mensen hadden Swid’art via Google benaderd om een mooi, hippie ontwerp te maken. De uitvoering moest plaatsvinden op een muur met lichte structuur in de woonkamer. Een mooie, prominente plek waar met plezier naar gekeken wordt. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een flower power muurschildering in Breda! De uitvloeing was op zichzelf al erg mooi, van diep paars naar rood; echt alle kleuren van een regenboog! Daar lag de uitdaging; deze flow, vloeiend maken. Maar de stijl moest geheel in sixties thema zijn. Lekker kleurrijk en aanwezig. In de woonkamer, boven de piano kwam de muurschildering daardoor juist volledig tot zijn recht! Het gaf de ruimte kleur en sfeer en biedt een mooie ‘eye catcher’, bij binnenkomst.

Je zocht op ‘flower power muurschildering breda’?

Een flower power muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk voor schappelijke prijzen. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn voor in de horeca, woon- en slaapkamers, werkruimte of een kantoor muurschildering. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je woonruimte spreken; voor een sfeervol thuis! Het accent moest liggen op een vloeiende regenboog in het peaceteken, om nét dat 60’s gevoel te versterken! Een iconische flower power muurschildering. Het resultaat van het werk mag gezien worden:

Flower power muurschildering Breda
Flower power muurschildering Breda

Wil je ook je kantoor of werkruimte sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een flower power muurschildering breda kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in het kantoor, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: