Muurschildering Sliedrecht in hal met gezicht

Je zoekt naar ‘muurschildering sliedrecht’? Dan kun je bij Swid’art terecht! Met persoonlijk contact komen we al snel tot een goed concept voor een muurschildering in bijvoorbeeld in de woonkamer. Ronduit prachtige en vooral betaalbare muurschilderingen, mogelijk vanaf 150,=! Bovendien heeft u zelf helemaal in de hand wat er op de muur komt te staan. U geeft simpelweg uw wensen door voor uw muurschildering in Sliedrecht en vervolgens zorg ik ervoor dat u een prachtig resultaat krijgt met een unieke uitstraling. Ik spreek bij het zetten van een muurschildering altijd over een nauwe samenwerking met de klant. Dit komt omdat alles een samenspel is waarop je tot elkaar komt. Op die manier ontstaat er een mooie muurschildering afgestemd op uw interieur.

Muurschildering in Sliedrecht door Swid’art

Mijn weg begon als een grap op Facebook die uit de hand liep. Wat begon met een tekening, eindigde met kramen op kunstmarkten en het zetten van muurschilderingen. Iets waar ik nog dagelijks van geniet. Hoe breed ik werk? Erg breed; Denk hierbij aan kinderkamer muurschilderingen, babykamer muurschilderingen, werkruimte muurschilderingen, maar ook voor in de woon en slaapkamer. Kortom, ik heb een brede achtergrond op het gebied van schilderingen. Daardoor heb ik ook een eigen, unieke werkwijze ontwikkeld. Voor een muurschildering in of nabij Sliedrecht worden eerst de lijnen op de muur gezet en vervolgens wordt steeds meer naar voren gewerkt.

Muurschildering Sliedrecht hal tekst
Muurschildering Sliedrecht hal tekst

De werkwijze van Swid’art voor een muurschildering:

  • Afspraak van te voren om uw wensen te bespreken
  • Een muurschildering is gemiddeld binnen één dag klaar (wel afhankelijk van de afmeting en details)
  • Schilderen met acrylverf; snel droog en geurloos
  • Soms wordt een projector gebruikt voor tijdsbesparing
  • Als de muur droog is, is de muurschildering af te nemen met een vochtige doek

Een muurschildering in Sliedrecht laten maken?

Wilt u een in Sliedrecht een muurschildering laten maken? Denk dan allereerst goed na over de gewenste afbeelding. Ik heb veel ervaring met muurschilderingen voor in kinderkamers en babykamers. Wat je wens ook is, rondom een muurschildering, ik maak het graag bespreekbaar. Nadat u de gewenste afbeelding heeft geselecteerd gaan we samen kijken hoe we deze het beste op de muur kunnen realiseren. Daarbij kijken we naar kleuren, vormen en grootte. Vervolgens ga ik aan de sla om een perfect resultaat te brengen, waar je weer jaren van kunt genieten!

Muurschildering Sliedrecht hal gezicht

Ja, ik heb interesse in een muurschildering Sliedrecht!

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in je interrieur. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: