Een uitvaart portret, een mooi en persoonlijk aandenken.

U bent pas een dierbare verloren en wil dit op een mooie manier als aandenken in houtskool, of inkt vast laten leggen. Dan is het laten maken van een uitvaart portret een mooie optie. U kunt bij Swid’art uw uitvaart portret laten maken. Dit is al mogelijk vanaf €90,= (excl. verzendkosten). Het geeft een uniek en persoonlijk beeld van wie die dierbare voor u was. Uiteraard bent u niet aan een standaardlijst gebonden en kunt u er ook een (tegen een kleine meerprijs in overleg) laten bestellen. Alles kan daarbij afgestemd worden op uw wensen. Zo kunt u gegarandeerd een uitvaart portret laten maken als uniek aandenken.

Uitvaart portret laten maken, hoe gaat dat in zijn werk?

Iedereen is anders. Iedereen heeft andere wensen en daar wordt door Swid’art met respect mee omgegaan. Ik ga met in overleg als u er klaar voor bent om een uitvaart portret te laten maken. U zult ongetwijfeld nog mooie foto’s van uw dierbare hebben die ik mag gebruiken. Samen kijken we naar een selectie van de mooiste herineringen en selecteren het beste eruit. Ik ontvang deze foto’s het liefste digitaal. Vervolgens ga ik een mooi ontwerp maken, in een stijl waarin het karakter van diegene mooi naar voor toe komt. Ik werk niet met tijdsdruk in deze kwestie en lever hem pas als het werk af is. Mijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Aan de hand van uw vraag, neem ik telefonisch contact met u op of via e-mail. Via deze weg bespreken we even hoe we het gaan doen.
  • Ik werk met respect vanuit pure passie en betrek mijn klanten persoonlijk zoveel mogelijk met het gehele proces; elke stap krijgen ze te zien tot het eindresultaat toe. Ook ben ik bewust van de eventuele emoties die het met zich mee brengt.
  • Het is mogelijk om de tekening te verzenden, of door mij persoonlijk te laten brengen.
  • Interessant indien u ondernemer bent; mijn prijzen zijn tevens van de btw aftrekbaar.

MOGELIJKHEDEN UITVAART PORTRET LATEN MAKEN

In principe is alles qua stijl mogelijk om uw dierbare te laten stralen als aandenken. Om een idee te geven van de mogelijkheden volgen hieronder een paar voorbeelden van recent werk;

Wilt u meer weten over het laten maken van een uitvaart portret?

Neem via onderstaand formulier contact met Swid’art op, of bel naar 06 – 305 808 14

    Deze pagina delen op: