Abstracte muurschildering slaapkamer Sliedrecht

Op een prachtige abstracte muurschildering raak je niet snel uitgekeken. Logisch, aangezien abstracte kunst een spel van vormen en kleuren is. Ook dit is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Hierdoor ontstaat een beeld wat tot de verbeelding spreekt; het voedt de fantasie om dat wat weggelaten is aan te vullen. Wanneer je deze stijl gebruikt voor het zetten van muurschilderingen, geeft het een eenvoudig, maar sprekend beeld als resultaat. Vaak zie je dit soort beeltenissen bij kunstliefhebbers, mensen met een strak, maar stijlvol interieur thuis, of in kantoor werkruimtes. Kortom, dit kleurrijke soort decoratie vormt de ideale muurschildering voor in huis of op kantoor. We kunnen een abstracte muurschildering in iedere stijl en kleurencombinatie schilderen. Dus voel u nergens door afgeremd en laat te teugels vieren over uw creatieve ideeën. Met een abstracte muurschildering hebben we al verschillende huiseigenaren en bedrijven blij gemaakt:

Onlangs heeft een man in Sliedrecht een abstracte slaapkamer muurschildering laten maken. Het werd een ruimtelijk, en intiem geheel. Het moest de muur uitstraling geven, maar toch niet te druk. Om dit voor elkaar te krijgen was Swid’art ingehuurd voor een schildering aan de op de muur in de slaapkamer. Er is gewerkt met slechts 2 kleuren van Amsterdam acrylics en een palletmes. Er is geen schilderstape gebruikt; alle vormen komen uit losse hand. Voor de uitstraling is aan Swid’art de vrije hand gegeven, maar er moest wel een herkenbaar beeld zijn. Opvallend, stoer, rauw en stijlvol. De ruwe lijnen van de muurschildering geeft de slaapkamer karakter. Het resultaat mag er zijn. Een slaapkamer muurschildering in Sliedrecht, waarvan er zeker nog meer gaan komen!

Abstracte slaapkamer muurschildering
Abstracte slaapkamer muurschildering

Ook een slaapkamer muurschildering laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling op de slaapkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: