Muurschildering Oisterwijk

Dol op pretparken? Speciaal voor iemand met die interesse is er onlangs in Oisterwijk een woonkamer muurschildering gemaakt. Vooral de quote ‘it’s kind of fun to do the impossible’ was erg inspirerend. Het was was dan ook een leuke muurschildering om te mogen maken! Het moest een schildering worden in Disney thema; met Walter en Mickey mouse silhouette, op een rustige blauwe ondergrond, leuke quote, en strak lettertype. De schildering was passend vor een echte pretpark fanaat, die verzot was op pretparken af te reizen door Europa en de USA. Een stijlvolle woonkamer muurschildering verveelt immers nooit. Het doet de ruimte opleven en zorgt voor een mooie uitstraling in elke woonkamer. Een woonkamer muurschildering is dan ook erg aan te raden. Het breekt de muur een beetje op en zorgt voor een actievere uitstraling. Hierdoor ontstaat een mooie muurschildering die de ruimte volledig in balans brengt. Zo levendig als de woonkamer muurschildering kan zijn, straalt het op die manier toch rust uit. Op die manier draagt het bij aan een prettige huiskamer sfeer.

woonkamer muurschildering disney
woonkamer muurschildering disney

Een muurschildering Oisterwijk laten maken door Swid’art

Een woonkamer muurschildering laten maken in Oisterwijk is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een werkruimte, horeca of leefomgeving zijn. De prijs is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering Oisterwijk laat je woonkamer spreken; het vult de ruimte op en geeft het extra levendigheid. Het disney thema past perfect bij de complete inrichting van de woonkamer. Vaak zie je dit soort beeltenissen bij pretpark liefhebbers terug. Het resultaat van het prachtige werk mag gezien worden:

disney muurschildering
disney muurschildering

Zocht je op ‘muurschildering Oisterwijk’? Dan zit je hier goed!

Swid’art levert niet alleen muurschilderingen in Oisterwijk, maar ook ver daarbuiten!
Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering in Oisterwijk kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt, voor een mooie uitstraling in de woonkamer, of op de slaapkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: