Heineken muurschildering

Bij Broekhuizen automaterialen in Oosterhout kun je terecht voor alle auto onderdelen en ze zitten door heel Brabant verspreid. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een heineken muurschildering in hun eigen bedrijfskroeg! Het moest een schildering worden in typisch jaren ’30 thema; bronsachtig goud, ouderwetse kleurovergangen, vintage highlights, een oud lettertype en natuurlijk.. Heineken. De schildering was ter nagedachtenis van ‘opa’, die verzot was op dit drankje. Er was een kleur op maat gemaakt voor de setting. Een stijlvolle horeca muurschildering verveelt immers nooit. Het doet de ruimte opleven en zorgt voor een mooie uitstraling in elke horeca gelegenheid. Een heineken muurschildering in een horeca ruimte is dan ook erg aan te raden. Tot slot van rekening wordt de meeste tijd op het werk doorgebracht met collega’s en een goed gevoel, is goed voor de productiviteit. De muurschildering bevat een interessant kleurenspel in jaren ’30 thema en haalt het interieur terug in de muur. Hierdoor ontstaat een grootse uitstraling die de ruimte volledig in balans brengt. Zo levendig als de kantoor muurschildering kan zijn, straalt het op die manier toch rust uit. Op die manier draagt het bij aan een prettige lounge sfeer.

Heineken muurschildering
Heineken muurschildering

Een heineken muurschildering laten maken door Swid’art

Een horeca muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een werkruimte, horeca of een muurschildering voor in een werkruimte zijn. De prijs is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een heineken muurschildering laat je horecaruimte spreken; het vult de ruimte op en geeft het extra kleur. Het jaren ’30 thema past perfect bij de gehele inrichting van de bar. Vaak zie je dit soort beeltenissen bij game liefhebbers en programmeurs terug. Het accent moest liggen op een open en vooral informele werksfeer en deze natuurlijk versterken! Een eenvoudige, maar toch grootse kantoor muurschildering van formaat moest het gaan worden. Het resultaat van het prachtige werk mag gezien worden:

Heineken muurschildering in horeca gelegenheid
Heineken muurschildering in horeca gelegenheid

Wil je ook je horeca of werkruimte sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Een horeca muurschildering kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt voor een mooie uitstraling in het kantoor, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: