Disney muurschildering Den Bosch

Dombo het olifantje. Erg leuk voor een babykamer! Woon je in de buurt van Den Bosch en wil je in een bepaalde ruimte een muurschildering in een Disney thema? Dit is al mogelijk vanaf 150,= Swid’art is specialist op het gebied van muurschilderingen en gaat graag voor jou aan de slag! Wil je een muurschildering in omgeving Den Bosch om de kinderkamer of babykamer op te pimpen? Of ben je juist op zoek naar een schildering voor in de slaapkamer of woonkamer? Bij Swid’art is alles mogelijk. Jij zorgt voor een helder idee op papier, met simpelweg één of enkele afbeeldingen en Swid’art zorgt dat het idee wordt gerealiseerd. Daarbij wordt volledig rekening gehouden metje wensen qua kleur, formaat en stijl en wordt er tevens voor gezorgd dat de schildering aansluit bij het interieur.

Disney muurschildering Den Bosch – uitgevoerd door Swid’art

De hoofdstad van Noord-Brabant, Den Bosch kenmerkt zich door cultuur, creativiteit met feesten als carnaval en natuurlijk de gastvrijheid. Creativiteit viert hier hoogtij en dat is goed te merken; In het heden zijn al meer muurschilderingen in omgeving Den bosch opgeleverd. Wanneer je in Brabant op zoek bent naar een unieke schildering voor op de babykamer, kinderkamer in huis, dan ben je bij Swid’art aan het juiste adres. Een muurschildering geeft uw kamer een karakteristieke uitstraling waar je elke dag met plezier op terug zult kijken.

Wil je ook een muurschildering den bosch laten maken? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben begonnen met tekenen en schetsen, wat naderhand is uitgegroeid naar het maken van muurschilderingen. Denk daarbij aan teksten, geboorteborden, muurschilderingen voor binnen- en buiten, maar ook abstracte schilderijen. Samen met jou, bekijk ik stap voor stap wat je wensen zijn en zo komen we tot de realisatie van een prachtige, en unieke muurschildering die je geheel op maat gemaakt is.

Een muurschildering in Den Bosch laten maken door Swid’art

Een muurschildering Den Bosch is bij Swid’art al mogelijk vanaf 150,=. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn in een babykamer, tienerkamer of leefomgeving zijn. De prijs is afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je ruimte opleven; het vult de ruimte op en geeft het extra levendigheid. Het Disney thema past perfect bij de complete inrichting van de babykamer. Het resultaat van het prachtige werk mag gezien worden:

Disney muurschildering den bosch

Zocht je op ‘muurschildering Den Bosch’? Dan zit je hier goed!

Swid’art levert niet alleen muurschilderingen in Den Bosch, maar ook ver daarbuiten!
Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering in Den Bosch kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt, voor een mooie uitstraling in de woonkamer, of op de slaapkamer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: