Kantoor muurschildering Tilburg

Kempenburg makelaardij in Tilburg specialiseert zich in vastgoed, denk aan; koop- en huurwoningen, in omgeving Tilburg. Kempenburg had Swid’art via Google benaderd om een stoer, eigentijds ontwerp te maken. De uitvoering moest plaatsvinden op een muur met grove structuur. Het kantoor ligt goed in de loop richting het centrum van Tilburg. Swid’art was dan ook trots om hier te mogen werken aan een kantoor muurschildering! De vlakverdeling was op zichzelf niet heel bijzonder, maar de ondergrond? Daar lag de uitdaging; deze bestond uit losse stukken hout. Maar de stijl moest oud versleten, industrieel zijn. Lekker grof en stoer. Op deze ondergrond kwam de muurschildering in oude stijl daardoor juist volledig tot zijn recht! Het gaf de ruimte kleur en sfeer en biedt een mooie ‘eye catcher’, wanneer klanten binnen komen.

Een kantoor muurschildering Tilburg laten maken door Swid’art

Een muurschildering laten maken is bij Swid’art al mogelijk voor schappelijke prijzen. Dit kan een eenvoudige muurschildering zijn voor in de horeca, woon- en slaapkamers, werkruimte of een kantoor muurschildering. Afhankelijk van de grootte, reisafstand en ondergrond. Een muurschildering laat je werkruimte spreken; het voedt de inspiratie om op nieuwe ideeën te komen. Het accent moest liggen op een open en vooral informele werksfeer en deze natuurlijk versterken! Een eenvoudige, maar stijlvolle kantoor muurschildering in versleten look moest het gaan worden. Het resultaat van het stoere werk mag gezien worden:

Kantoor muurschildering bij Kempenburg makelaardij Tilburg
Kantoor muurschildering bij Kempenburg makelaardij Tilburg

Wil je ook je kantoor of werkruimte sieren met een muurschildering?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een kantoor muurschildering Tilburg kan geheel op maat en naar wens worden gedaan voor een mooie uitstraling in het kantoor, of op de werkvloer. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: