Trein muurschildering ASVZ in Sliedrecht

Het is niet de eerste keer dat Swid’art een muurschildering heeft gezet bij het ASVZ in Sliedrecht. De vorige was een Disney muurschildering met Timon, Pumba en Simba.
Deze keer was weer een heel ander thema; een strakke trein die door de bergen raast naar dromenland! De trein muurschildering moest uitgevoerd worden in eenvoudig zwart thema, maar wel op een tijdloze manier. Dit gaf de ruimte een absolute ‘eye-catcher’, waardoor de hele ruimte meer leek te leven. Het was dan ook een superleuke opdracht om te mogen doen!

Trein muurschildering ASVZ
Trein muurschildering ASVZ

Waarom een trein muurschildering?

Er is specifiek voor dit thema gekozen, omdat de cliënt in kwestie helemaal wild is van treinen en alles wat ermee te maken heeft. Wat is er dan mooier dan onder een mooie trein muurschildering in slaap te kunnen vallen? De ondergrond bood wel een leuke uitdaging, dit was glasvezelbehang met een aardig grove structuur. Het was dan ook een hele opgave om hierop strakke lijnen te krijgen, zonder dat het ‘golvend’ eruit zou gaan zien. Toen eenmaal de omtreklijnen goed stonden kon het inkleuren beginnen. Dit verliep redelijk vlot; al snel ontstond er een mooie plaat waar zowel cliënt als begeleiders versteld van stonden. Een dag later kreeg ik te horen dat zowel de ouders van de cliënt, als de cliënt zelf helemaal blij naar de schildering zaten te kijken. Een mooier compliment voor je werk kun je haast niet hebben! Zie het filmpje hieronder als voorbeeld.

Ook een trein muurschildering laten maken?

Wil je ook zo’n mooie trein muurschildering? Swid’art kent namelijk diverse stijlen en manieren
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering kan in Sliedrecht, maar ook ver daarbuiten uitgevoerd worden.
Uiteraard is er naast dit voorbeeld nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: