Muurschildering Cuijk

Onlangs is er natuur muurschildering opgeleverd in Cuijk. Ditmaal op een eetkamer. Er is gekozen voor een natuurlijke klimop. Een prachtig, ruimtelijk geheel met veel natuurlijke eigenschappen! Zoveel diverse blaadjes, allemaal uniek gevormd. Groen, met meerdere tinten en een realistische schaduw wekken het idee alsof de klimop zó door het raam naar binnen groeit! Een muurschildering doet de muur opleven en geeft net dat beetje extra sfeer! Gegarandeerd voor vele uren kijkplezier!

Een muurschildering Cuijk laten maken door Swid’art

Het tijdloze idee voor de klimop muurschildering in Cuijk, is samen met de klant uitgewerkt. Wat vast stond, was dat de klimop muurschildering het idee moest wekken, alsof het zo naar binnen groeit. Niet te druk, passend kleurgebruik en subtiele schaduwen, maar ook weer niet te rustig. Goed gebalanceerd is hier met vrije hand te werk gegaan tot een prachtig geheel, wat volledig aansloot op de wensen van de klant. Eenmaal ter plaatste hebben is er gezamenlijk gekeken naar de mooiste positie in de ruimte. Ik besloot te kijken naar de groei van de aangrenzende klimop buiten in de tuin. Toen is alles spontaan erop gezet zonder hulpmiddelen, waarbij elke vorm geheel uit losse hand is getekend. Een mooi stijlvol concept voor een muurschildering in een eetkamer. Ook hier is alle nodige passie verwerkt in de schildering. Het resultaat van de klimop muurschildering in Cuijk mag dan ook gezien worden:

Ook een muurschildering in Cuijk laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een natuurlijk muurschildering is ideaal voor een tijdloze eetkamer en kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast eetkamers nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: