Muurschildering in Tilburg Reeshof

Onlangs is er een muurschildering in Tilburg Reeshof opgeleverd. Ditmaal op een speelkamer. Er is gekozen voor een natuurlijke boomstam, als basis voor de boomhut die daarboven gebouwd werd. Een mooi geheel met robuuste boomstam voor die mooie natuurlijke look! Samen met alle figuren en kleuren ontstond een prachtige muurschildering in natuurlijk bosthema. Groen, speels en avontuurlijk; Ideaal voor op een speelkamer! Groene blaadjes, elk uniek van vorm en kleine overige details. Een muurschildering doet de muur opleven en prikkelt de verbeelding van je kindje; Gegarandeerd voor vele uren speel en kijkplezier!

Een muurschildering in Tilburg Reeshof laten maken door Swid’art

Het idee voor de muurschildering in Tilburg Reeshof is samen met de klant uitgewerkt. Van begin tot eind, is de klant nauw betrokken bij het proces. Wat vast stond, was dat het een natuurlijke muurschildering moest worden met een koolmeesje, een eekhoorntje en vooral héél veel groen. De dikke stam moet ‘ondersteuning’ bieden aan de getimmerde boomhut erboven in de speelkamer. De speelkamer is compleet aangekleed met klimnet en leuke speelobjecten, waar de kinderen zich uren in kunnen vermaken. Onder de boomhut bevind zich dan het oppervlak waarop de muurschildering in Tilburg Reeshof gezet is; Een mooie boomstam met dieren. Een mooi passend concept voor een muurschildering op een speelkamer. Ook hier is alle nodige passie verwerkt in de schildering. Het resultaat van de boom muurschildering mag dan ook gezien worden:

Muurschildering Tilburg Reeshof Boom
Muurschildering Tilburg Reeshof Boom

Ook een muurschildering in Tilburg Reeshof laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een muurschildering voor bijvoorbeeld een babykamer, of speelkamer, kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast babykamers nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: