Landschap muurschildering in Etten-Leur

Onlangs is er landschap muurschildering opgeleverd in Etten-Leur. Ditmaal in de stijl van Bob Ross met een fraaie aanblik van de Ten Peaks uit Canada. Een rustig, maar kleurrijk geheel met veel natuurlijke elementen! Zoveel diverse Bergen, bomen, bloempjes en een mooi blauw meer. Door middel van een fade ontstaat een vervaging van wit naar kleur, wat een ruimtelijk effect geeft!

Een landschap muurschildering laten maken bij Swid’art

Het idee voor de muurschildering van Canada in Etten-leur, is samen met de klant uitgewerkt. De klant was zelf met het gezin op vakantie geweest bij de Ten Peaks in Canada en wilde dit in haar nieuwe woning op de slaapkamer hebben. Maar waar begin je, met zoveel mooie foto’s? Wat vast stond, was dat de landschap muurschildering een ruimtelijk, maar rustig beeld moest geven in de slaapkamer. Mooi aanwezig, maar rustig kleurgebruik en subtiele kleuren, maken het tot een tijdloos concept. Het doet een beetje denken aan de landschap stijl van Bob Ross.

Nadat het concept was uitgewerkt, ging ik eerst de vlakverdeling op de muur bekijken; Alles moest immers op maat gemaakt worden. En aangezien een concept soms anders kan vallen in het echt, had ik een beamer meegenomen. Op die manier kreeg de klant direct een idee wat ze kon verwachten. Het geheel verliep vlot en de landschap muurschildering dan ook binnen een dag klaar! Het resultaat mag dan ook gezien worden:

Landschap muurschildering in Bob Ross stijl

Ook interesse om een landschap muurschildering te laten maken?

Klik op muurschilderingen in het menu hierboven voor meer uitleg. Swid’art kent namelijk diverse stijlen
waarop dit gedaan kan worden. Een landschap muurschildering is ideaal voor een tijdloze slaapkamer en kan geheel op maat en naar wens worden gemaakt.
Uiteraard is er naast slaapkamers nog veel meer mogelijk! Meer weten?
Neem contact op via onderstaand formulier, of bel naar 06 305 808 14

    Deze pagina delen op: